- 20 Ekim 2022
- 137
- 37
- 13
- 29
Daha minikk 12 haftada bacak arası fotoğrafını atarsınızMerhaba cnm banada bakar mısın
Hangi sayfaya baktirdiniz acabaBen baktırdım bende tutmadı. Keseye göre diye bir şey yok maalesef. Ama 12 haftalık olduysa pozisyonu uygunsa söyleyebilirim
Daha minikk 12 haftada bacak arası fotoğrafını atarsınız
Görünmüyor kiiMerhabalar cinsiyet tahmini banada yaparmısınız rica etsem13 haftalık 5 günlüğüz hala cinsiyet net bişey diyemem deniyor 1. Ultrasonda 12 haftalık 2. Resimde 13 hafta4günlük
Bana da bakabilir misiniz rica etsemCinsiyet belirleme melek diye biri. İşte herkes aynı şeyi söylemiyorsa yalan. Bir teori var yüzde 93 tutuyormuş ramzi teorisi. Ona göre söylüyorlar işte. Ama plesentanın tutunduğu yere göre bakılır onuda doktorlar bilir bu kadınlar anlayamaz. Bebeğin olduğu yere göre söylüyorlar. Boşuna para verme sen at resmini ben sana söyleyeyim
Merhaba rica etsem bana da bakar mısınız 12 haftalıkGörünmüyor kii
Erkek gibiBana da bakabilir misiniz rica etsem
Kız gibii
Bana da erkek demişti şuan 28 haftalığız kızımlaKizlar melege bende baktırdım iki sefer baktırdım erkek dedi . İki gün önce doktordaydim 8 hafta 6 günlük dedi . Umarım tahmin tutar
Ben de öyle düşünüyorum açıkçası bakalım sağlıklı olsun da teşekkür ederimKız gibii
Banada yorum yaparmısınız lütfen 6 haftalık karındanCinsiyet belirleme melek diye biri. İşte herkes aynı şeyi söylemiyorsa yalan. Bir teori var yüzde 93 tutuyormuş ramzi teorisi. Ona göre söylüyorlar işte. Ama plesentanın tutunduğu yere göre bakılır onuda doktorlar bilir bu kadınlar anlayamaz. Bebeğin olduğu yere göre söylüyorlar. Boşuna para verme sen at resmini ben sana söyleyeyim
Bana tahminde bulunur musunuz ilk foto 6 haftalık 2.foto 9+5Cinsiyet belirleme melek diye biri. İşte herkes aynı şeyi söylemiyorsa yalan. Bir teori var yüzde 93 tutuyormuş ramzi teorisi. Ona göre söylüyorlar işte. Ama plesentanın tutunduğu yere göre bakılır onuda doktorlar bilir bu kadınlar anlayamaz. Bebeğin olduğu yere göre söylüyorlar. Boşuna para verme sen at resmini ben sana söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?