Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de en önemlisi sağlıklı olması bir oğlum var 6aylık bir tane de kızım olsun istiyorum gönlümden geçen o doktor da bir ay sonra dedi cinsiyet öğrenmeyi insan merak ediyorKıza benzettim ama sağlıklı olsun en önemlisi
Sağlıkla gelsin bebiş bence erkek canım :) banada dua edin kızlar benimde bir bebeğim olsun![]()
Sağlıkla gelsin bebiş bence erkek canım :) banada dua edin kızlar benimde bir bebeğim olsun![]()
Teşekkür ederim canım amin inşallahRabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah senin de sağlıklı bir bebişin olurhamilenin duası kabul olur derler inşallah olur canım
![]()
Ala ala bende dün öğrendim cinsiyetini 11+6 haftalık öğrendik tahmindede bulunmadı mı doktorunuzTabiki de en önemlisi sağlıklı olması bir oğlum var 6aylık bir tane de kızım olsun istiyorum gönlümden geçen o doktor da bir ay sonra dedi cinsiyet öğrenmeyi insan merak ediyor![]()
Tahminde de bulunmadı canım mesela ben oğlumda 12haftalikkken öğrenmiştim ama bu bebisimin cinsiyetini bir ay sonra ogrenicemAla ala bende dün öğrendim cinsiyetini 11+6 haftalık öğrendik tahmindede bulunmadı mı doktorunuz
Bende erken öğrenince dedim kesin erkek doktorum kız dedi sok oldum önce sağlıklı olması önemli ama 3 hafta sonra tekrar gidicem bu defa kesinleşirTahminde de bulunmadı canım mesela ben oğlumda 12haftalikkken öğrenmiştim ama bu bebisimin cinsiyetini bir ay sonra ogrenicem
Allah bağışlasın canım bakalım bizim cinsiyet ne olucak merak la bekliyoruzBende erken öğrenince dedim kesin erkek doktorum kız dedi sok oldum önce sağlıklı olması önemli ama 3 hafta sonra tekrar gidicem bu defa kesinleşir
13 haftalıkken erkek olsa kesin görünürdü kız bence büyük ihtimal sağlıkla kucağına Al simdidenAllah bağışlasın canım bakalım bizim cinsiyet ne olucak merak la bekliyoruz
Ben bir daha doktora gittiğimde 9+5 olacağım o zaman banada tahminde bulunur mu acabaAla ala bende dün öğrendim cinsiyetini 11+6 haftalık öğrendik tahmindede bulunmadı mı doktorunuz
Bulunmaz en en erken 11 haftalıkken tahmin ediyorlar diye biliyorum az kaldı 2 haftanızBen bir daha doktora gittiğimde 9+5 olacağım o zaman banada tahminde bulunur mu acaba
Valla bende senin gibi düşünüyorum çünkü oglumu erken öğrendim13 haftalıkken erkek olsa kesin görünürdü kız bence büyük ihtimal sağlıkla kucağına Al simdiden
Sabır bakalımBulunmaz en en erken 11 haftalıkken tahmin ediyorlar diye biliyorum az kaldı 2 haftanız![]()
Bakalım daha bir ay var gecmezde simdi o bir ayBence bebis erkek hayırlısıyla kucağına al inşallah
Banada geçmiyor ben daha 7 haftalığım nerden baksak banada iki ay varBakalım daha bir ay var gecmezde simdi o bir ay![]()
İlk bebisin mi olucak canımBanada geçmiyor ben daha 7 haftalığım nerden baksak banada iki ay var
Evet Allah nasip ederse ilk olacakİlk bebisin mi olucak canım