Cinsiyet tahmini

Kbraa6

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
29
3
6
25
IMG_20230412_125825_899.webp

Cinsiyet tahmini alabilirmiyim sizden doktor cinsiyet hakkında bilgi vermedi 1ay sonra dedi şuan 13+2 haftalık

Kıza benzettim ama sağlıklı olsun en önemlisi
Tabiki de en önemlisi sağlıklı olması bir oğlum var 6aylık bir tane de kızım olsun istiyorum gönlümden geçen o doktor da bir ay sonra dedi cinsiyet öğrenmeyi insan merak ediyor 🙂

Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah senin de sağlıklı bir bebişin olur 🤲hamilenin duası kabul olur derler inşallah olur canım 🙂
Sağlıkla gelsin bebiş bence erkek canım :) banada dua edin kızlar benimde bir bebeğim olsun🥹🙏🏼
Sağlıkla gelsin bebiş bence erkek canım :) banada dua edin kızlar benimde bir bebeğim olsun🥹🙏🏼

Tabiki de en önemlisi sağlıklı olması bir oğlum var 6aylık bir tane de kızım olsun istiyorum gönlümden geçen o doktor da bir ay sonra dedi cinsiyet öğrenmeyi insan merak ediyor 🙂
Ala ala bende dün öğrendim cinsiyetini 11+6 haftalık öğrendik tahmindede bulunmadı mı doktorunuz

Tahminde de bulunmadı canım mesela ben oğlumda 12haftalikkken öğrenmiştim ama bu bebisimin cinsiyetini bir ay sonra ogrenicem
Bende erken öğrenince dedim kesin erkek doktorum kız dedi sok oldum önce sağlıklı olması önemli ama 3 hafta sonra tekrar gidicem bu defa kesinleşir

Bence bebis erkek hayırlısıyla kucağına al inşallah

Back
X