İnsallah 5 yasında bir oğlum var ailecek kız istiyoruz :) hayalimde vardı hep bir kız cocugu bir kız bir erkek tabı öncelikli sağlıklı olması ıkıncıde ınsan daha bir merak ediyor :)Ben böyle şeylerden pek fazla anlamıyorum canım ama kız hisettim Rabbim en hayırlısını nasip etsinAminn
Bakalım ne olacak öncelikli sağlıklı olsun daSanki erkek gibime geldi
Ayy insallah cok istiyorum kız olsun cicili bicili elbiseler alıp süslemeyi hayalimde tabi Allah nasip ederse 4 ay önce kımyasal oldu umudum yitirdim derken beklemediğim bir anda öğrendim mutlu oldum
Kız7 haftalık ultrson resmi cinsiyet tahmini yapacak var mı :)
Ne güzel bir görüntü insallah bana da nasip olurKızlar benim içinde tahmin yapabilir misiniz? Çok merak ediyorum 12+1 olduk teyzoşları
İnşallah sanada nasip eder ya aslında benimki süpriz oldu hiç beklemiyordum evlendim 1 ay sonra öğrendim biraz erken gelcek kuşumuzNe güzel bir görüntü insallah bana da nasip olurhayırlı olsun. Ne sık aralıklarla birlikte oldunuz acaba? Hamile kalmadınızda en etken ne oldu
Ne güzel masallahİnşallah sanada nasip eder ya aslında benimki süpriz oldu hiç beklemiyordum evlendim 1 ay sonra öğrendim biraz erken gelcek kuşumuz
İnsallah cinsiyet belli olunca burayada yazacam :)
İçimden kız geçti ama kesede fasulye gibi değil aslında kaç haftalık oldun canımYa benim içinde yorum yapacak olan varmı
Benım bır oğlum var oğlum da 12 haftalık iken baya büyük böyle netti senin cok minnak ve farklı geldiği icin kızlar ultrsonda daha kücük görünür erkek bebeklere göre ondan kız diyorum hayırlısı olsun gönlüzünden ne geçiyor ise o olsın :)Kızlar benim içinde tahmin yapabilir misiniz? Çok merak ediyorum 12+1 olduk teyzoşları
Şuan 10.5 haftalığız :) Bir oğlum var birde kızım olsun çok isterim sağlıkla inşallah. Bilmiyorum yaaaİçimden kız geçti ama kesede fasulye gibi değil aslında kaç haftalık oldun canım
Hiç anlamam ama bacak bacak üstüne atmıs gibi rahatına düşkün olacakBizim içinde yorum yapabilir misiniz
Kız canım sen yine belli olunca yaz mutlakaBizim içinde yorum yapabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?