- 6 Mart 2023
- 179
- 64
- 18
- Konu Sahibi didemaydgn
-
Erkek hissi var. Oğlumun ultrasonuna benziyor arı gibi sivri kız daha topak olur derlerKızlar 9 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapar mısınız ilk bebeğim çok merak ediyorum
Hadi bakalım hayırlısıErkek sadece his
Hadi bakalım hayırlısıErkek hissi var. Oğlumun ultrasonuna benziyor arı gibi sivri kız daha topak olur derler
Kese yapısına göre erkek diyorum oğlumun kesesine benziyorKızlar 9 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapar mısınız ilk bebeğim çok merak ediyorum
Herkes aynısını söylüyor 1 tane kız diyen duymadım dahaKese yapısına göre erkek diyorum oğlumun kesesine benziyor
Aaaa ilk kız diyen sizsiniz şok oldum şuan bal mı ikram edeyim kaymak mıBen kız gibi hissettim
Erkeklerin keseleri biraz daha belirgin oluyor bir de sağda duruyor bebekler ters köşe yapmayı sever.Aaaa ilk kız diyen sizsiniz şok oldum şuan bal mı ikram edeyim kaymak mışaka şaka eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun cinsiyetin hiç bir önemi yok
Amin canım inşallahErkeklerin keseleri biraz daha belirgin oluyor bir de sağda duruyor bebekler ters köşe yapmayı sever.Bence kız ama evet Allah hayırlisi neyse onu versin
Bende sizin gibiyimKızlar 9 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapar mısınız ilk bebeğim çok merak ediyorum
Sankı kız gibiBanada yorum yaparmısınız 16 haftalık bende merak ettim
Bana da bakar mısınız 9+5Erkek hissi var. Oğlumun ultrasonuna benziyor arı gibi sivri kız daha topak olur derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?