- 14 Mart 2023
- 78
- 29
- 8
- 27
- Konu Sahibi gzlgnlrbklerkn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum tarihinizi gün ay yıl ve son adetinizi yazar mısınız bakayım bi ( Çin takvimi filan değil )Eki Görüntüle 3246525 Kızlar 10+6yız cinsiyet tahmini yapan var mı?
Doğum tarihinizi gün ay yıl ve son adetinizi yazar mısınız bakayım bi ( Çin takvimi filan değil )
Bana bakar mısınız. 27.03.1987 sat 26 ocak.Doğum tarihinizi gün ay yıl ve son adetinizi yazar mısınız bakayım bi ( Çin takvimi filan değil )
Erkek02.12.1997 25 şubat sat
kızBana bakar mısınız. 27.03.1987 sat 26 ocak.![]()
26.05.1998 sat 22 şubat bana da tahminde bulunur musunuzDoğum tarihinizi gün ay yıl ve son adetinizi yazar mısınız bakayım bi ( Çin takvimi filan değil )
Yumurtlama martta olmuş olmalı kız26.05.1998 sat 22 şubat bana da tahminde bulunur musunuz![]()
Çok teşekkür ederim. Dr erkek dedi 14. Hafta da ama o kadar kız istiyordum ki hala öyle hissediyorum. Nasip artık hayırlısı olsun saglikla gelsin inşallah.
Hadi bakalım teşekkür ederim hayırlısı olsun birde ultrason fotoğrafı tahmini alayım mı ne hissettinizYumurtlama martta olmuş olmalı kız![]()
Aaa doğru erkek sizin yumurtlama şubata kalıyorBana bakar mısınız. 27.03.1987 sat 26 ocak.![]()
Bacak arası boş ama 14. Hafta olduğu için erkek olsada testisleri daha oluşmadı amaHadi bakalım teşekkür ederim hayırlısı olsun birde ultrason fotoğrafı tahmini alayım mı ne hissettiniz![]()
Daha 9 haftalıktı burada teyzoşu daha bir şeyi oluşmamıştır şimdi 11 haftalığızBacak arası boş ama 14. Hafta olduğu için erkek olsada testisleri daha oluşmadı ama![]()
Gönlündeki senin için hayırlısı neyse Rabbim sağlıklı şekilde nasip etsinDaha 9 haftalıktı burada teyzoşu daha bir şeyi oluşmamıştır şimdi 11 haftalığız![]()
Doğum tarihinizi gün ay yıl ve son adetinizi yazar mısınız bakayım bi ( Çin takvimi filan değil )
Ay banada lutfen 01.03.1994 son adet tarıhı 3 AralıkDoğum tarihinizi gün ay yıl ve son adetinizi yazar mısınız bakayım bi ( Çin takvimi filan değil )
Erkek gıbı sankıEki Görüntüle 3246525 Kızlar 10+6yız cinsiyet tahmini yapan var mı?
Erkek miAy banada lutfen 01.03.1994 son adet tarıhı 3 Aralık
Ay rica etsem bana da bakarmısınızErkek gıbı sankı
Benim için bakar mısınız 29.08.1994 son adet tarihini 21 şubat