Cinsiyet tahmini

uzgk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
47
5
6
29
Meraba kızlar 13 haftalık ultrson resmi doktor mınık çıkıntı gördüğünü söyledi fakat çıkıntı üzüntü değil dedı gölge var dedı net ne kız nede net erkek dedı sadece erkek olabilir 1-2 hafta sonra net bellı olcak bırde siz balar mısınınz çok heyecanlıyım:) ıkılı test ıcın ense kalınlığna bakılınca orda çıkıntı yok kız dediler kafam çok karıstı

Eklentiler

• IMG_20230606_215447.webp
    IMG_20230606_215447.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 259
  • IMG-20230606-WA0036.webp
    IMG-20230606-WA0036.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 226
  • IMG-20230606-WA0038.webp
    IMG-20230606-WA0038.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 206
Meraba kızlar 13 haftalık ultrson resmi doktor mınık çıkıntı gördüğünü söyledi fakat çıkıntı üzüntü değil dedı gölge var dedı net ne kız nede net erkek dedı sadece erkek olabilir 1-2 hafta sonra net bellı olcak bırde siz balar mısınınz çok heyecanlıyım:) ıkılı test ıcın ense kalınlığna bakılınca orda çıkıntı yok kız dediler kafam çok karıstı
Merhaba dogum tarihinizi hamile kaldıgın uz ayı yazarmısınız

Gerçekten çok meraklıyım bır oğlum var bunu çok kız istedik pazartesi tekrar gidicem 14 olucam bakalım inşallah netleşir herşey ne olacak çok meraklıyım

Valla bende esımde oğlum da kız hissediyoruz radyoloji uzmanı ense ölcüsü kız dedı çıkıntı sivri değil minik dedı erkek olsa 13 de sivri belirgin çıkıntı olur dedı bızım doktor emin olamadı sadece tahminde bulundu pazarteai gidicem inşallah net kız oldğu çıkar dedğinz gibi aay çok heyecanladnım:)

Valla bende esımde oğlum da kız hissediyoruz radyoloji uzmanı ense ölcüsü kız dedı çıkıntı sivri değil minik dedı erkek olsa 13 de sivri belirgin çıkıntı olur dedı bızım doktor emin olamadı sadece tahminde bulundu pazarteai gidicem inşallah net kız oldğu çıkar dedğinz gibi aay çok heyecanladnım:)
İnşallah 🤲🤲

Çin takvimine hiç baktınmı orda net çıkyor hatta benim yengelerim takvime bakarak yaptı 😊😊 inşallah sizde de kız çıktı

Çin takvimine hiç baktınmı orda net çıkyor hatta benim yengelerim takvime bakarak yaptı 😊😊 inşallah sizde de kız çıktı
Evet daha önce baktım kız çıktı ama inanmıyorum gerçekten doğru mu acaba :) korkuyorum erkek çıkıcak diye ama

Bende de tutar mı oğlum da erkek cıkmısyı dıpru ama bunda kız çıkar mı
İnşAllah önce sağlıklı olur da 🙏🏻♥️ben de kız çok istiyorum kız çocuk bi başka oluyor ya
İnşallah hepimizin gönlünden geçen olsun sağlıklı olsun kız olsun 😍

Back
X