- 26 Temmuz 2023
- 48
- 11
- 8
- 33
- Konu Sahibi Nemesiss10
-
Hiç anlamam böyle şeylerden ama erkek gibi hissettim :) Sağlıkla gelsinHanımlar merhaba,, 11 haftalık hamileyim hatta 11+4. Son ultrason görüntüm bu sizce cinsiyet nedir tahmin edilebilir mi bu görüntüden,, tabi ki herşeyden önce sağlıklı olması ama merakta etmiyor değilimEki Görüntüle 3318875
Erkek galibaHanımlar merhaba,, 11 haftalık hamileyim hatta 11+4. Son ultrason görüntüm bu sizce cinsiyet nedir tahmin edilebilir mi bu görüntüden,, tabi ki herşeyden önce sağlıklı olması ama merakta etmiyor değilimEki Görüntüle 3318875
Kız bebekHanımlar merhaba,, 11 haftalık hamileyim hatta 11+4. Son ultrason görüntüm bu sizce cinsiyet nedir tahmin edilebilir mi bu görüntüden,, tabi ki herşeyden önce sağlıklı olması ama merakta etmiyor değilimEki Görüntüle 3318875
Benim oğlumun aynı böyleydi erkek 3 yaşında. Tabi benzetme tahmin benimkiBana da bakar mısınız 6+3 karından
ErkekHanımlar merhaba,, 11 haftalık hamileyim hatta 11+4. Son ultrason görüntüm bu sizce cinsiyet nedir tahmin edilebilir mi bu görüntüden,, tabi ki herşeyden önce sağlıklı olması ama merakta etmiyor değilimEki Görüntüle 3318875
Erkek gibime geldi solda çünküBenimde 7 haftalık çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3321462
Kız bence bize de haber et bariHanımlar merhaba,, 11 haftalık hamileyim hatta 11+4. Son ultrason görüntüm bu sizce cinsiyet nedir tahmin edilebilir mi bu görüntüden,, tabi ki herşeyden önce sağlıklı olması ama merakta etmiyor değilimEki Görüntüle 3318875
Yaa oğlum sağdaydı ama aynı haftada çok ilginçErkek gibime geldi solda çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?