- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ErkekkKızlar arkadaşımın ultrasonu cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz![]()
Erkek bence hislerine göre dedim benKızlar arkadaşımın ultrasonu cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz![]()
Benimkine de bakar mısınız rica etsemErkekkDoğru çıkarsa yaz buraya unutma
![]()
Kıza benziyo canım![]()
Herkes kız demiş bir kişi bile erkek demedi kız mı acabaKıza benziyo canım![]()
Erkeğe beziyorBnim ki nedir acaba
Kız duruşu bu sankiHerkes kız demiş bir kişi bile erkek demedi kız mı acaba![]()
Tskr ftoyu atim herkz erkek dedi nsl anliolr bilm dha 10 hftyz 2 hftya gtcm doktraErkeğe beziyor![]()
Duruşundan ve kese şeklinden canımTskr ftoyu atim herkz erkek dedi nsl anliolr bilm dha 10 hftyz 2 hftya gtcm doktra
Hmm anldmm tskrlrDuruşundan ve kese şeklinden canım
Bir oğlum var ya birde kızım olsun istiyorum çin takvimide kız gösteriyor bakalım hayırlısı artıkKız duruşu bu sankio yüzden dedim
Aaa çin takvimi doğru mu acaba merak ettim şimdiBir oğlum var ya birde kızım olsun istiyorum çin takvimide kız gösteriyor bakalım hayırlısı artık![]()
Oğlumda tuttu bunda da kız diyor ama bakalım tutacak miAaa çin takvimi doğru mu acaba merak ettim şimdi
Nub teorisine gore kiz da o yuzden cogu kisi kiz demistir :)Benimkine de bakar mısınız rica etsem
Benim ilkinde tuttu ama simdikinde doktorlar yanilmadiysa tutmadi :)Aaa çin takvimi doğru mu acaba merak ettim şimdi
Kac haftalikkeb buKızlar arkadaşımın ultrasonu cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz![]()