Cinsiyet tahmini

rya1998

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2024
14
1
1
26
Kızlar remzi teorisine gore cinsiyet tahmini yapılıyormuş 7 haftalık henüz benim içinde tahminde bulunurmusunuz😊

Eklentiler

• IMG-20240115-WA0010.webp
    IMG-20240115-WA0010.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 85
Bitane oğlum var 2.oglan var nasibimde galiba bana da öyle geliyor 🥰

20240106_182346.jpg
iyi günler bebegim 12 haftalik bir doktor geçen erkek dedi bugün ise başka doktor kiz dedi acikcasi burda görünce bende merak ettim sizce cinsiyet nedir

Eki Görüntüle 3370734 iyi günler bebegim 12 haftalik bir doktor geçen erkek dedi bugün ise başka doktor kiz dedi acikcasi burda görünce bende merak ettim sizce cinsiyet nedir
Canım bende 12. Haftaya girdim doktor banada kıza benziyor ama bu haftalarda net anlayamayız iki hafta sonra bir bakarız erkek çıkar brlli olmaz 16. 17.haftalarda net söyleyebilirim dedi :) biz bu hafta nipt yaptırdık orda belli olacakmış sağlıklı gelsinde tabi cinsiyet önemli değil :))

Kizlar benim de ultrason resmine bakar misiniz 12 haftalik
IMG-20240120-WA0038.webp

Eklentiler

• IMG-20240120-WA0042.webp
    IMG-20240120-WA0042.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar remzi teorisine gore cinsiyet tahmini yapılıyormuş 7 haftalık henüz benim içinde tahminde bulunurmusunuz😊
Daha belli olmuyoki 12 haftaların daha net zaten 12 . Hafta erkekse anlıyolar genelde. Kızı karıştırabiliyorlar kordon bağından dolayı

IMG_1288.webp
kızlar ultrasona göre 7+4 dedi doktorum sizce cinsiyet ne bir tane oğlum var bu sefer kız olsun çok istiyorum karından ultrason bu arada

Eklentiler

• IMG_1289.webp
    IMG_1289.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 64
Yaa bu kese yapısı için istiyorlar ya bebek olusmadan mı ilk olusurkenki kese şeklini atın die. Ondan merak ettim bende 😳😂
Benim hatırladığım yumurta şeklindeyse erkek, yuvarlaksa kız flndı snaırım😀
Bide ultrasonda bebek sağdaysa erkek, soldaysa kız fln diyolardı. Ama bunları. Hepsini bizim doğum yaptığımız grup çözertmişti😀😀 artık inancım gitti😂

Benim hatırladığım yumurta şeklindeyse erkek, yuvarlaksa kız flndı snaırım😀
Bide ultrasonda bebek sağdaysa erkek, soldaysa kız fln diyolardı. Ama bunları. Hepsini bizim doğum yaptığımız grup çözertmişti😀😀 artık inancım gitti😂
Ahahah o da dogru ilk hamileligimde herşeeyyy ve herkess erkek diyordu karın yapımdan tut ekşi tatlı sevmeme kesesi bilmem nesi. 12. Haftada kız dedi doktor 5. Aya kadar eminmisiniz diye sordum doktora sonuc kızım oldu. Cokta guzel oldu. :).

Back
X