- 29 Kasım 2023
- 99
- 34
- 8
- 28
- Konu Sahibi sedefKuscu
-
Çok şükür. Sende üzme kendini. Bir şekilde olur gider. Sağlıkla bir avazda kucağına alÇok sağol cnm benm çok şükür 4 ayrı doktora gittim sonra emin olmak için çok şükür kür herşey iyi minik bi ağ gibi bişe varmlş sadece kolu ona dolanırsa sıkıntıymş ama oda düşük ihtimal
Benim ultrason görüntümede bakar mısın canımİkinci fotoyu inceledim de kordonun altında pipişko var gibi duruyo
Baktım da seninkinden bir şey belli olmuyor ki güzelim :) Zaten çok iyi anlamam, arkadaşınki net duruyordu. Sadece kesen yuvarlak, yuvarlak keseye kız diyorlar onu biliyorum :)Benim ultrason görüntümede bakar mısın canım
Amin cnm inşallahÇok şükür. Sende üzme kendini. Bir şekilde olur gider. Sağlıkla bir avazda kucağına al
Erkek dedi benimkine de biraz daha buyusun netlesir dedi 16 haftasinda tahminin dogru. Degismez heraldeBaktım da seninkinden bir şey belli olmuyor ki güzelim :) Zaten çok iyi anlamam, arkadaşınki net duruyordu. Sadece kesen yuvarlak, yuvarlak keseye kız diyorlar onu biliyorum :)
Evet ya net belli degil daha boyle parlamayan ultrasonu var mi? Parladigi icin gozukmuyorBenim ultrason görüntümede bakar mısın canım
Ama sey bak iki bacak arasindaki düz duruyor sanki erkekde daha dikmiş o organı ama belli de olmazBenim ultrason görüntümede bakar mısın canım
bi kızım var birde oğlum olsun istiyorum Allah nasip ederseAma sey bak iki bacak arasindaki düz duruyor sanki erkekde daha dikmiş o organı ama belli de olmazsen hangisini istiyosun?
Değişebilir. Çok var boyle dogumda erkek oldugunu ogrenen. Rabbim hayirlisini versin insallahbi kızım var birde oğlum olsun istiyorum Allah nasip ederseAma herkeste kız diyor doktor da kız olma ihtimali daha yüksek dedi bilmiyorum artık sağlıklı olsun
Merhabaa. Öncelikle bir avazda kucagina al. Mutlu ve saglikla buyutun. Bacak arasi pek belli degil ne yazikkiKızlar bana da tahminde bulunur musunuz10 haftalık
Merhabalar canımMerhabaa. Öncelikle bir avazda kucagina al. Mutlu ve saglikla buyutun. Bacak arasi pek belli degil ne yazikki
12 hafta çok erken soylemeyebilir doktorunuz. Tahminleri oluyormuş ama bu hani erkek çocuk olmayinca aldirma muhabbetleri filan oluyor bazi ailelerde bu yuzden doktorlar 20 haftaya kadar soylemezlermis Erkekler erken gösterirmiş ama bilmiyorum genede. Bizim 16 haftada tahminimce erkek dedi 20 haftasinda net söylecek sanırım. Ama endişe etme çok çabuk geliyor o haftalarMerhabalar canımamin çok teşekkür ederim bu hafta kontrolüm var 12. Hafta bakalım belki gösterir ufaklık
Merhabalar canımMerhabaa. Öncelikle bir avazda kucagina al. Mutlu ve saglikla buyutun. Bacak arasi pek belli degil ne yazikki
çok teşekkür ederim canım amin inşallah12 hafta çok erken soylemeyebilir doktorunuz. Tahminleri oluyormuş ama bu hani erkek çocuk olmayinca aldirma muhabbetleri filan oluyor bazi ailelerde bu yuzden doktorlar 20 haftaya kadar soylemezlermis Erkekler erken gösterirmiş ama bilmiyorum genede. Bizim 16 haftada tahminimce erkek dedi 20 haftasinda net söylecek sanırım. Ama endişe etme çok çabuk geliyor o haftalarBende o haftalardayken çok merak ederdim simdi bir bakiyorum 20 haftalik oldum. Simdi önünde yapilmadiysa ikili testin olmasi lazim. Rabbim insallah herşeyi sorunsuz atlattirir
Merhaba. Bence kız. Iki bacak arasında birsey yok sanirim ama net degil gene de ultrason resimleriniz. Saglikla bir avazda kucagina al canim12 haftalık tahmininiz nedir acaba
Amin inşallahMerhabalar canımamin çok teşekkür ederim bu hafta kontrolüm var 12. Hafta bakalım belki gösterir ufaklık p
çok teşekkür ederim canım amin inşallahevet yarın ikili test var belki tahmin bir şey söyler doktorumuz belli olunca yazarım insan sabırsızlanıyor ya rüyalarıma giriyor sen de sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
Teşekkür ederim canım Amin inşallahMerhaba. Bence kız. Iki bacak arasında birsey yok sanirim ama net degil gene de ultrason resimleriniz. Saglikla bir avazda kucagina al canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?