Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İpucu verir misiniz
Sanki bir çıkıntı var gibi ama kordon da olabilirİpucu verir misiniz![]()
Hayır bir şey söylemedi ama çok hareketliydiSanki bir çıkıntı var gibi ama kordon da olabilirdoltorunuz bir tahminde bulunmadı mı
Allah allah ultrosonda baya netmiş gözükürdü aslındaHayır bir şey söylemedi ama çok hareketliydi
Bilemedim kiAllah allah ultrosonda baya netmiş gözükürdü aslında
Sağlıklı olsundaBilemedim ki![]()
Sağolun Rabb’im size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinSağlıklı olsundaöğrenince paylaşın lütfen
İnşallah aminnSağolun Rabb’im size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Plesenta konumuna göre tahmin edilebiliyormuş sanırım. Kendi görüntümüzde fark edemediğim için bir tahminde bulunamadım ve çok merak ediyorum. Siz de kontrol edebilirsiniz.12 haftaligiz cinsiyet hakkında tahmini olan var mı![]()
Bugün erkek bebiş olduğunu öğrendikSağlıklı olsundaöğrenince paylaşın lütfen
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah bende öğrenemedim sizce neBugün erkek bebiş olduğunu öğrendik![]()
Teşekkür ederimGözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah bende öğrenemedim sizce ne
12 haftalık olduk yok özele gidiyorum doktorum önce yüzde 90 erkek dedi sonra emin olamadı yüzde 50 yüzde 50 dediTeşekkür ederimBir tahmin yürütemedim ne kadarlık minik. Devlet hastanesine mi gittiniz?
Erken tahminlere pek aldırış etmeyin bence henüz küçük ben de heyecandan yerimde duramıyordum ama sıktım dişimi 14+4’te gittim gitmeden önce çikolata vs. yedim ve ilk muayenede pipiyle karşılaştık12 haftalık olduk yok özele gidiyorum doktorum önce yüzde 90 erkek dedi sonra emin olamadı yüzde 50 yüzde 50 dedi![]()
Bacak arası bariz açıktı baktık çıkıntı görünüyor sonra doktor bu haftalarda kız bebeklerde de şişlik olabilyor dedi o yüzden 16. Haftayı bekleyeceğiz mecburen meraktan çatlarım o zamana kadarErken tahminlere pek aldırış etmeyin bence henüz küçük ben de heyecandan yerimde duramıyordum ama sıktım dişimi 14+4’te gittim gitmeden önce çikolata vs. yedim ve ilk muayenede pipiyle karşılaştıkErkek erken gösteriyor derler 13 ya da 14 haftalıkken de görülmezse kız olabilir.
Ben fotoğraftan erkek hissettim ya. Siz ne hissediyorsunuz?Bacak arası bariz açıktı baktık çıkıntı görünüyor sonra doktor bu haftalarda kız bebeklerde de şişlik olabilyor dedi o yüzden 16. Haftayı bekleyeceğiz mecburen meraktan çatlarım o zamana kadar![]()
Bu da benim bebişBacak arası bariz açıktı baktık çıkıntı görünüyor sonra doktor bu haftalarda kız bebeklerde de şişlik olabilyor dedi o yüzden 16. Haftayı bekleyeceğiz mecburen meraktan çatlarım o zamana kadar![]()