• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet Tahmini

Pofikedy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
425
98
18
Cinsiyet tahmini yapar mısınız rica etsem 12 haftalığız 🫶🏻

Eklentiler

• IMG_3065.webp
    IMG_3065.webp
    42 KB · Görüntüleme: 102
12 haftaligiz cinsiyet hakkında tahmini olan var mı🙏

Eklentiler

• IMG-20250422-WA0002.webp
    IMG-20250422-WA0002.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 76
12 haftaligiz cinsiyet hakkında tahmini olan var mı🙏
Plesenta konumuna göre tahmin edilebiliyormuş sanırım. Kendi görüntümüzde fark edemediğim için bir tahminde bulunamadım ve çok merak ediyorum. Siz de kontrol edebilirsiniz.

Eklentiler

• IMG_3044.webp
    IMG_3044.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 68
12 haftalık olduk yok özele gidiyorum doktorum önce yüzde 90 erkek dedi sonra emin olamadı yüzde 50 yüzde 50 dedi 😂
Erken tahminlere pek aldırış etmeyin bence henüz küçük ben de heyecandan yerimde duramıyordum ama sıktım dişimi 14+4’te gittim gitmeden önce çikolata vs. yedim ve ilk muayenede pipiyle karşılaştık 🤭 Erkek erken gösteriyor derler 13 ya da 14 haftalıkken de görülmezse kız olabilir.

Erken tahminlere pek aldırış etmeyin bence henüz küçük ben de heyecandan yerimde duramıyordum ama sıktım dişimi 14+4’te gittim gitmeden önce çikolata vs. yedim ve ilk muayenede pipiyle karşılaştık 🤭 Erkek erken gösteriyor derler 13 ya da 14 haftalıkken de görülmezse kız olabilir.
Bacak arası bariz açıktı baktık çıkıntı görünüyor sonra doktor bu haftalarda kız bebeklerde de şişlik olabilyor dedi o yüzden 16. Haftayı bekleyeceğiz mecburen meraktan çatlarım o zamana kadar 😂

Bacak arası bariz açıktı baktık çıkıntı görünüyor sonra doktor bu haftalarda kız bebeklerde de şişlik olabilyor dedi o yüzden 16. Haftayı bekleyeceğiz mecburen meraktan çatlarım o zamana kadar 😂
Ben fotoğraftan erkek hissettim ya. Siz ne hissediyorsunuz?

Bu da benim bebiş 🫶🏻

Eklentiler

• IMG_3288.webp
    IMG_3288.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 18
Back
X