Cinsiyet Tahmini

Pofikedy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
547
148
23
Cinsiyet tahmini yapar mısınız rica etsem 12 haftalığız 🫶🏻

Eklentiler

• IMG_3065.webp
    IMG_3065.webp
    42 KB · Görüntüleme: 111
12 haftaligiz cinsiyet hakkında tahmini olan var mı🙏

Eklentiler

• IMG-20250422-WA0002.webp
    IMG-20250422-WA0002.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 80
12 haftaligiz cinsiyet hakkında tahmini olan var mı🙏
Plesenta konumuna göre tahmin edilebiliyormuş sanırım. Kendi görüntümüzde fark edemediğim için bir tahminde bulunamadım ve çok merak ediyorum. Siz de kontrol edebilirsiniz.

Eklentiler

• IMG_3044.webp
    IMG_3044.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 76
12 haftalık olduk yok özele gidiyorum doktorum önce yüzde 90 erkek dedi sonra emin olamadı yüzde 50 yüzde 50 dedi 😂
Erken tahminlere pek aldırış etmeyin bence henüz küçük ben de heyecandan yerimde duramıyordum ama sıktım dişimi 14+4’te gittim gitmeden önce çikolata vs. yedim ve ilk muayenede pipiyle karşılaştık 🤭 Erkek erken gösteriyor derler 13 ya da 14 haftalıkken de görülmezse kız olabilir.

Erken tahminlere pek aldırış etmeyin bence henüz küçük ben de heyecandan yerimde duramıyordum ama sıktım dişimi 14+4’te gittim gitmeden önce çikolata vs. yedim ve ilk muayenede pipiyle karşılaştık 🤭 Erkek erken gösteriyor derler 13 ya da 14 haftalıkken de görülmezse kız olabilir.
Bacak arası bariz açıktı baktık çıkıntı görünüyor sonra doktor bu haftalarda kız bebeklerde de şişlik olabilyor dedi o yüzden 16. Haftayı bekleyeceğiz mecburen meraktan çatlarım o zamana kadar 😂

Bacak arası bariz açıktı baktık çıkıntı görünüyor sonra doktor bu haftalarda kız bebeklerde de şişlik olabilyor dedi o yüzden 16. Haftayı bekleyeceğiz mecburen meraktan çatlarım o zamana kadar 😂
Ben fotoğraftan erkek hissettim ya. Siz ne hissediyorsunuz?

Bu da benim bebiş 🫶🏻

Eklentiler

• IMG_3288.webp
    IMG_3288.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 23
Back
X