P peylul Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 890 204 33 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Pofikedy #21 Pofikedy .!.: Ben fotoğraftan erkek hissettim ya. Siz ne hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benim bir kızım bir oğlum var belirtilerden dolayı erkek hissediyorum ama emin değilim
Pofikedy .!.: Ben fotoğraftan erkek hissettim ya. Siz ne hissediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benim bir kızım bir oğlum var belirtilerden dolayı erkek hissediyorum ama emin değilim
P peylul Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 890 204 33 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Pofikedy #22 Pofikedy .!.: Bu da benim bebiş Genişletmek için tıkla... Maşallah sağlıkla gelsin inşallah
Pofikedy Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2024 472 115 23 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Pofikedy #23 peylul .!.: Benim bir kızım bir oğlum var belirtilerden dolayı erkek hissediyorum ama emin değilim Genişletmek için tıkla... Belirtilere de inanmıyorum artık. Yeşil erik aşerdim full tuzlu limon yiyorum ama erkek
peylul .!.: Benim bir kızım bir oğlum var belirtilerden dolayı erkek hissediyorum ama emin değilim Genişletmek için tıkla... Belirtilere de inanmıyorum artık. Yeşil erik aşerdim full tuzlu limon yiyorum ama erkek
Pofikedy Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2024 472 115 23 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Pofikedy #24 peylul .!.: Maşallah sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla... Âmiinn Rabbim size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
peylul .!.: Maşallah sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla... Âmiinn Rabbim size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
P peylul Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 890 204 33 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Pofikedy #25 Pofikedy .!.: Belirtilere de inanmıyorum artık. Yeşil erik aşerdim full tuzlu limon yiyorum ama erkek Genişletmek için tıkla... Benim kızımda çok midem bulanıyordu 3 ay çok kötü geçmişti oğlumda hiç olmadı mide bulantısı falan bundada olmadı
Pofikedy .!.: Belirtilere de inanmıyorum artık. Yeşil erik aşerdim full tuzlu limon yiyorum ama erkek Genişletmek için tıkla... Benim kızımda çok midem bulanıyordu 3 ay çok kötü geçmişti oğlumda hiç olmadı mide bulantısı falan bundada olmadı
Pofikedy Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2024 472 115 23 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Pofikedy #26 peylul .!.: Benim kızımda çok midem bulanıyordu 3 ay çok kötü geçmişti oğlumda hiç olmadı mide bulantısı falan bundada olmadı Genişletmek için tıkla... Anladımm. Her çocukta farklı oluyor ama ben de 3 ayı zor atlattım ve kilo verdim.
peylul .!.: Benim kızımda çok midem bulanıyordu 3 ay çok kötü geçmişti oğlumda hiç olmadı mide bulantısı falan bundada olmadı Genişletmek için tıkla... Anladımm. Her çocukta farklı oluyor ama ben de 3 ayı zor atlattım ve kilo verdim.
P peylul Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 890 204 33 6 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Pofikedy #27 Pofikedy .!.: Anladımm. Her çocukta farklı oluyor ama ben de 3 ayı zor atlattım ve kilo verdim. Genişletmek için tıkla... Doğru her hamilelik farklı geçiyor gerçekten
Pofikedy .!.: Anladımm. Her çocukta farklı oluyor ama ben de 3 ayı zor atlattım ve kilo verdim. Genişletmek için tıkla... Doğru her hamilelik farklı geçiyor gerçekten