- 30 Nisan 2025
- 2
- 0
- 1
- 33
ERKEK gibi bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ERKEK gibi bence
YokDoktorunuz bir tahminde bulundumu kız bence
Bizede bakar mısınızzz lütfenDoktorunuz bir tahminde bulundumu kız bence
Bizede bakar mısınızzz lütfen![]()
Resim atın bakalımBizede bakar mısınızzz lütfen![]()
İlk görsel 10+4 diğer görseller 6+4 haftalıkken karından ultrasonla bakıldı ay heyecanla yorumunızu bekliyorummResim atın bakalım![]()
Haftanız çok küçük bu fotoğraflardan bişey desem yalan olur ama benim doktorum erken haftalarda kesenin yerleşim yerinden ve kalp atım hızından tahmin ediyordu mesela sağ tarafta hissediyorsanız erkek sol tarafta hissediyorsunız kız gibiİlk görsel 10+4 diğer görseller 6+4 haftalıkken karından ultrasonla bakıldı ay heyecanla yorumunızu bekliyorumm![]()
Birde siz ne hissediyorsunuz annenin hissiyatı çok önemliİlk görsel 10+4 diğer görseller 6+4 haftalıkken karından ultrasonla bakıldı ay heyecanla yorumunızu bekliyorumm![]()
Banada bakar mısınız lütfenResim atın bakalım![]()
Benim genel hislerim bide aşerme ve cinsiyet hurafeleri hepsi kız yönünde çıkıyorBirde siz ne hissediyorsunuz annenin hissiyatı çok önemli
Ya ben bazen solda bazen sağda hissediyorum anlayamıyorum onu yaHaftanız çok küçük bu fotoğraflardan bişey desem yalan olur ama benim doktorum erken haftalarda kesenin yerleşim yerinden ve kalp atım hızından tahmin ediyordu mesela sağ tarafta hissediyorsanız erkek sol tarafta hissediyorsunız kız gibi
Gittiğinizde belli olur inşallah yazın lütfenBenim genel hislerim bide aşerme ve cinsiyet hurafeleri hepsi kız yönünde çıkıyorşuan 12+4 haftalık birdahki gitmeme cinsiyet netleşir sizede haber ederim
![]()
Ben erkek diyorumBanada tahminde bulunur musunuz 12 haftalık![]()
Kız gibi duruyorBize de bakar misiniz 15 haftalik lütfen:) Eki Görüntüle 3585662
15 haftalik ama doktor görünmüyor diyor sagolunKız gibi duruyor![]()
Evet erken yorum yapmak istemiyorlar yanılma payı yüksek oluyor. Bende bu heyecanı bir süre önce yaşadım. Sonucu öğrendim. Darısı senin başına. Öğrenince haber verirsiniz sevinirim15 haftalik ama doktor görünmüyor diyor sagolun![]()