- 2 Mayıs 2025
- 24
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi filimsibiseyler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da bakabilir misinizNe kadar net görüntüler almış doktor. Şu an çok küçük iki bacak arası boş görünüyor ama bu hafta kız erkek görünüşü benzer oluyor zaten 1/2 hafta daha bekleyin netleşir
bana da bakabilir misinizHayırlısı olsun kız gibi sanki kese yuvarlak
Bence kızEki Görüntüle 3585691 benim içinde tahminde bulunur musunuz![]()
evett kızmışBence kız
Hadi bakalım sağlıkla kucağınıza alın inşallahevett kızmış![]()
Sağlıkla kucağınıza alınoğlum oluyo benim cinsiyetimiz belli oldu
maşallah acaba kaç günde çıktı fetal dna sonucunuz bende cuma verdim bekliyorum genoks firması. sizinle çok benziyoruz bana da dün 11+4 kız mı sanki dedi sonra bir çıkıntı var erkekte olabilir net değil dedi :)oğlum oluyo benim cinsiyetimiz belli oldu
bende hiç çıkıntı gözükmedi 11+4te gittiğimde bacak arası boş ama bu görüntü bizi yanıltabilir erken cinsiyet için dedi . dediği gibi de oldu :) haftasonunu saymazsak 5 günde çıktı.maşallah acaba kaç günde çıktı fetal dna sonucunuz bende cuma verdim bekliyorum genoks firması. sizinle çok benziyoruz bana da dün 11+4 kız mı sanki dedi sonra bir çıkıntı var erkekte olabilir net değil dedi :)
amin çok teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alın![]()
Sizin hangi firmaydı ya benim firma yoğunluk. Var 10 gün sürer diyorbende hiç çıkıntı gözükmedi 11+4te gittiğimde bacak arası boş ama bu görüntü bizi yanıltabilir erken cinsiyet için dedi . dediği gibi de oldu :) haftasonunu saymazsak 5 günde çıktı.
İntergen firmanın adı.Sizin hangi firmaydı ya benim firma yoğunluk. Var 10 gün sürer diyor
Fiyat neydi acabaİntergen firmanın adı.
10.800 dü. 250 dolar karşılığıFiyat neydi acaba
belli oldu muuuSizin hangi firmaydı ya benim firma yoğunluk. Var 10 gün sürer diyor
yok hala belli olmadı doktorlarda bir kız bir erkek diyor hevesim kırıldı artık merak etmiyorumbelli oldu muuu
Aaa, çok uzun sürdü sizinki .. bugün 15. hafta kontrolümüze gittik ve bende ilk defa pipi gördümyok hala belli olmadı doktorlarda bir kız bir erkek diyor hevesim kırıldı artık merak etmiyorum![]()
Tahmin yapabilirmisiniz 13+1Erkek olduğunda net bir şekilde bir çıkıntı görünüyor