11 haftalık karından ultrason,bizde tahmin istesekKİz bence kesenin konumuna göre
Sanki haftaya daha iyi görünecek gibi11 haftalık karından ultrason,bizde tahmin istesek
Baş kısmı sağ da mı sol damu sizceSanki haftaya daha iyi görünecek gibi
Tam görünecek kısıma işaret denk gelmiş sanki dimiiSanki haftaya daha iyi görünecek gibi
Evet canım ama tam da belli değil sanki henüz nubuTam görünecek kısıma işaret denk gelmiş sanki dimii
Ben iki çizgi gördüm gibi , hayırlısı olsun inşallah teşekkür ediyorum şimdidenEvet canım ama tam da belli değil sanki henüz nubu
İki çizgi yani kızBen iki çizgi gördüm gibi , hayırlısı olsun inşallah teşekkür ediyorum şimdiden
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canımBen iki çizgi gördüm gibi , hayırlısı olsun inşallah teşekkür ediyorum şimdiden
Allah razı olsun inşallah, Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasınRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım
Erkeğe daha çok benziyor sanki, gönlünüzdekini nasip etsin inşallah RabbimKizlar sizce 13+5 günlük
Eki Görüntüle 3594991 sizce kız mı erkek mi kese ye bebek konumuna göre 9 haftalık teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?