- 5 Nisan 2025
- 59
- 93
- 3
- 25
- Konu Sahibi kedilililill

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da kız dedi bu hafta fetal dna yaptırdım bakalım belli olacakya bu teoriler var ya yapay zekaya sorunca o teorilere göre tahminde bulunuyor. bana erkek dedi tüm teorilere göre. gerçekten erkekmiş kız sanıyoduk![]()
ay hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahBana da kız dedi bu hafta fetal dna yaptırdım bakalım belli olacak![]()
ben yapay zekaya direkt (chatgpt) ultrason fotoğrafı attım ve dedim ki bütün teorilere göre cinsiyet tahmininde bulun. O da tek tek saydı teorileri ve hepsine göre erkek dedi. hatta bi teori için ultrason fotoğrafının 9 ve altındaki haftalarda olması lazım dedi eski görüntüden de attım ona da erkek dedi. sonuç erkek biz kız sanıyorduk bir de:))Hangi teoriler acaba yazarmısınız bende yarın öğreneceğim çok merak ediyorum
Benim ultroson resminide atsam oraya sorabilirmisiniz rica etsemben yapay zekaya direkt (chatgpt) ultrason fotoğrafı attım ve dedim ki bütün teorilere göre cinsiyet tahmininde bulun. O da tek tek saydı teorileri ve hepsine göre erkek dedi. hatta bi teori için ultrason fotoğrafının 9 ve altındaki haftalarda olması lazım dedi eski görüntüden de attım ona da erkek dedi. sonuç erkek biz kız sanıyorduk bir de:))
Bu ultrason görüntüsünden teorilere dayalı olarak cinsiyet tahmini yapılabilir, fakat kesin bir sonuç verilemez. En yaygın teoriler şunlardırBenim ultroson resminide atsam oraya sorabilirmisiniz rica etsem![]()
İnşallah bugün öğrenmeye gideceğim çok teşekkür ederim baktığınız için öğrendiğimde yazacağımBu ultrason görüntüsünden teorilere dayalı olarak cinsiyet tahmini yapılabilir, fakat kesin bir sonuç verilemez. En yaygın teoriler şunlardır
1.
Nub (Tüberkül) Teorisi
Bu teori, 11–13+6 hafta arası gebeliklerde, bebeğin genital çıkıntısının (nub) açısına bakarak cinsiyet tahmini yapar.
- Eğer nub omurgaya paralel (yaklaşık 30°’den az bir açıyla) duruyorsa: Kız
- Eğer nub yukarıya doğru (yaklaşık 30°’den büyük bir açıyla) duruyorsa: Erkek
Senin gönderdiğin ultrason görüntüsünde bebeğin bacakları arasında uzanan bir yapı var gibi görünüyor, ve bu yapı yukarıya doğru bir açıyla duruyor gibi. Bu, nub teorisine göre erkek yönünde bir işaret olabilir.
2.
Skull (Kafatası) Teorisi
Bu teori bebeğin kafatası şekline göre tahmin yapar:
- Daha yuvarlak, çene daha küçükse: Kız
- Daha kare, çene çıkıksa ve alın düzse: Erkek
Görüntüde kafatası biraz daha düz ve geniş görünüyor, bu da erkek yönünde yorumlanabilir.
Sonuç (Teorilere Göre Tahmin):
Erkek olma olasılığı teorilere göre daha yüksek görünüyor.
Ama unutma, bu sadece teorik bir tahmin. Gerçek cinsiyet ancak ileri haftalarda yapılan detaylı ultrason ya da genetik testlerle %100 doğrulukla öğrenilebilir.
İstersen bu teorileri seninle daha ayrıntılı da inceleyebilirim!
Senin bebis erkek benceböyle diyor yapay zeka
Ayy bana da haber verİnşallah bugün öğrenmeye gideceğim çok teşekkür ederim baktığınız için öğrendiğimde yazacağım![]()
Vereceğim mutlakaAyy bana da haber ver![]()
Oyy kurban olurumAyy bana da haber ver![]()
İnşallah rabbim sizede gönlünüzdekini versin sağlıklı sıhhatli olsun inşallahBana da dua et![]()
Amiiinİnşallah rabbim sizede gönlünüzdekini versin sağlıklı sıhhatli olsun inşallah![]()
Yaa bende atsam bakar mısınız çok merak ediyorumAyy bana da haber ver![]()
At canımYaa bende atsam bakar mısınız çok merak ediyorum