Cinsiyet tahmini

kedilililill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
59
93
3
25
1000034512.webp
cinsiyet tahmini alabilir miyim 🌸🌸🌸

Hangi teoriler acaba yazarmısınız bende yarın öğreneceğim çok merak ediyorum

Hangi teoriler acaba yazarmısınız bende yarın öğreneceğim çok merak ediyorum
ben yapay zekaya direkt (chatgpt) ultrason fotoğrafı attım ve dedim ki bütün teorilere göre cinsiyet tahmininde bulun. O da tek tek saydı teorileri ve hepsine göre erkek dedi. hatta bi teori için ultrason fotoğrafının 9 ve altındaki haftalarda olması lazım dedi eski görüntüden de attım ona da erkek dedi. sonuç erkek biz kız sanıyorduk bir de:))

ben yapay zekaya direkt (chatgpt) ultrason fotoğrafı attım ve dedim ki bütün teorilere göre cinsiyet tahmininde bulun. O da tek tek saydı teorileri ve hepsine göre erkek dedi. hatta bi teori için ultrason fotoğrafının 9 ve altındaki haftalarda olması lazım dedi eski görüntüden de attım ona da erkek dedi. sonuç erkek biz kız sanıyorduk bir de:))
Benim ultroson resminide atsam oraya sorabilirmisiniz rica etsem ☺️

Eklentiler

• 6EFAD970-8BE8-4E1D-8945-4F98893956E6.webp
    6EFAD970-8BE8-4E1D-8945-4F98893956E6.webp
    34 KB · Görüntüleme: 17
Benim ultroson resminide atsam oraya sorabilirmisiniz rica etsem ☺️
Bu ultrason görüntüsünden teorilere dayalı olarak cinsiyet tahmini yapılabilir, fakat kesin bir sonuç verilemez. En yaygın teoriler şunlardır
1.
Nub (Tüberkül) Teorisi
Bu teori, 11–13+6 hafta arası gebeliklerde, bebeğin genital çıkıntısının (nub) açısına bakarak cinsiyet tahmini yapar.
  • Eğer nub omurgaya paralel (yaklaşık 30°’den az bir açıyla) duruyorsa: Kız
  • Eğer nub yukarıya doğru (yaklaşık 30°’den büyük bir açıyla) duruyorsa: Erkek

📌 Senin gönderdiğin ultrason görüntüsünde bebeğin bacakları arasında uzanan bir yapı var gibi görünüyor, ve bu yapı yukarıya doğru bir açıyla duruyor gibi. Bu, nub teorisine göre erkek yönünde bir işaret olabilir.

2.
Skull (Kafatası) Teorisi

Bu teori bebeğin kafatası şekline göre tahmin yapar:

• Daha yuvarlak, çene daha küçükse: Kız
  • Daha kare, çene çıkıksa ve alın düzse: Erkek

📌 Görüntüde kafatası biraz daha düz ve geniş görünüyor, bu da erkek yönünde yorumlanabilir.

Sonuç (Teorilere Göre Tahmin):

🔵 Erkek olma olasılığı teorilere göre daha yüksek görünüyor.

Ama unutma, bu sadece teorik bir tahmin. Gerçek cinsiyet ancak ileri haftalarda yapılan detaylı ultrason ya da genetik testlerle %100 doğrulukla öğrenilebilir.

İstersen bu teorileri seninle daha ayrıntılı da inceleyebilirim!

Senin bebis erkek bence ❤️❤️ böyle diyor yapay zeka

Bu ultrason görüntüsünden teorilere dayalı olarak cinsiyet tahmini yapılabilir, fakat kesin bir sonuç verilemez. En yaygın teoriler şunlardır
1.
Nub (Tüberkül) Teorisi
Bu teori, 11–13+6 hafta arası gebeliklerde, bebeğin genital çıkıntısının (nub) açısına bakarak cinsiyet tahmini yapar.
  • Eğer nub omurgaya paralel (yaklaşık 30°’den az bir açıyla) duruyorsa: Kız
  • Eğer nub yukarıya doğru (yaklaşık 30°’den büyük bir açıyla) duruyorsa: Erkek

📌 Senin gönderdiğin ultrason görüntüsünde bebeğin bacakları arasında uzanan bir yapı var gibi görünüyor, ve bu yapı yukarıya doğru bir açıyla duruyor gibi. Bu, nub teorisine göre erkek yönünde bir işaret olabilir.

2.
Skull (Kafatası) Teorisi

Bu teori bebeğin kafatası şekline göre tahmin yapar:

• Daha yuvarlak, çene daha küçükse: Kız
  • Daha kare, çene çıkıksa ve alın düzse: Erkek

📌 Görüntüde kafatası biraz daha düz ve geniş görünüyor, bu da erkek yönünde yorumlanabilir.

Sonuç (Teorilere Göre Tahmin):

🔵 Erkek olma olasılığı teorilere göre daha yüksek görünüyor.

Ama unutma, bu sadece teorik bir tahmin. Gerçek cinsiyet ancak ileri haftalarda yapılan detaylı ultrason ya da genetik testlerle %100 doğrulukla öğrenilebilir.

İstersen bu teorileri seninle daha ayrıntılı da inceleyebilirim!

Senin bebis erkek bence ❤️❤️ böyle diyor yapay zeka
İnşallah bugün öğrenmeye gideceğim çok teşekkür ederim baktığınız için öğrendiğimde yazacağım ☺️☺️

Back
X