- 28 Mayıs 2022
- 28
- 4
- 36
- 28
- Konu Sahibi kedilililill
At canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At canım![]()
Evet canım tam 11 haftalık onu doğru bilmişUltrason görüntüsüne dayanarak gebeliğin yaklaşık 11. haftasında olduğunu görüyorum (aşağıda CRL ve GA bilgisi var). Bu haftalarda bebek henüz cinsiyetini ultrasonla güvenilir şekilde belli edecek kadar gelişmemiştir. Cinsiyet tahmini genellikle 13. haftadan itibaren daha net yapılabilir, ancak en doğru sonuçlar 16. haftadan sonra elde edilir.
Kısaca özetlemek gerekirse:
- hafta civarında “nub theory” (tüberkül teorisi) gibi yöntemlerle tahmin yapılmaya çalışılabilir ama bu yöntem bilimsel olarak kesin değildir ve yüksek hata payı içerir.
Canım bebis gerçekten 11 hafta mı
- Bu görüntüde cinsiyet tahmini yapmak şu an için mümkün değil.
- En doğru tahmin için birkaç hafta sonra tekrar ultrason yaptırmanız önerilir.
valla yapay zeka böyle söyledi
Azıcık sabırlı ol annesi daha çok minikEvet canım tam 11 haftalık onu doğru bilmiş
Bazıların cinsiyetine teorilere gore bakmış benimkine bakmadı çok merak ediyorum diye heraldeUltrason görüntüsüne dayanarak gebeliğin yaklaşık 11. haftasında olduğunu görüyorum (aşağıda CRL ve GA bilgisi var). Bu haftalarda bebek henüz cinsiyetini ultrasonla güvenilir şekilde belli edecek kadar gelişmemiştir. Cinsiyet tahmini genellikle 13. haftadan itibaren daha net yapılabilir, ancak en doğru sonuçlar 16. haftadan sonra elde edilir.
Kısaca özetlemek gerekirse:
- hafta civarında “nub theory” (tüberkül teorisi) gibi yöntemlerle tahmin yapılmaya çalışılabilir ama bu yöntem bilimsel olarak kesin değildir ve yüksek hata payı içerir.
Canım bebis gerçekten 11 hafta mı
- Bu görüntüde cinsiyet tahmini yapmak şu an için mümkün değil.
- En doğru tahmin için birkaç hafta sonra tekrar ultrason yaptırmanız önerilir.
valla yapay zeka böyle söyledi
Amin inşallah çok teşekkür ederimAzıcık sabırlı ol annesi daha çok miniksağlıcakla kucağına al inşallah
Evet küçük olduğu için heraldeBazıların cinsiyetine teorilere gore bakmış benimkine bakmadı çok merak ediyorum diye heralde![]()
Ben ilk başlarda erkek hissediyorum sonra bulantılarim artınca kız gibi geldiEvet küçük olduğu için heraldesen ne hissediyorsun
Sağlıklı olsun inşallah , Allah gönlüne göre versinBen ilk başlarda erkek hissediyorum sonra bulantılarim artınca kız gibi geldi
Amin inşallah rabbim seninde gönlüne göre sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahSağlıklı olsun inşallah , Allah gönlüne göre versinbana da çok dua et olur mu
![]()
Evet bol bol dua ediyorum bu güzel zamanların yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlere de tattırsın bu duyguyuAmin inşallah rabbim seninde gönlüne göre sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahzilhicce ayina girdik inşallah duaların kabul olur