Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden bu goruntu? bebek sağdamı soldamı ? bir de ıkı goruntu neden farklı
Ayrı haftalarda çekilmiş görüntüler. Karından ultrason. İlki 5hafta 5gün, ikincisi 7hafta 3gün.Nerden bu goruntu? bebek sağdamı soldamı ? bir de ıkı goruntu neden farklı
Sağdamıymış? Cihazı nereye yakın koyuyo doktor?Ayrı haftalarda çekilmiş görüntüler. Karından ultrason. İlki 5hafta 5gün, ikincisi 7hafta 3gün.
Bence kız içime doğdu vede kese konumundan dolayı ama kese şekli tahmini için erkenKızlar cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?
Kese konumuna göre nasıl tahmin yaptınız merak ettim de :) bende meraklıyım birazBence kız içime doğdu vede kese konumundan dolayı ama kese şekli tahmini için erken
Üç kere erkek bebeğe hamile kaldım hepsi daha üstte sağa yakın konumdaydı tesadüf mü bilmiyorum ona istinaden dedim az sabredin çok gğzel heyecanlarKese konumuna göre nasıl tahmin yaptınız merak ettim de :) bende meraklıyım biraz
karnınızdamo sağdaydı fotoda mı? :) Evet insan heycanlanıyor yaaaÜç kere erkek bebeğe hamile kaldım hepsi daha üstte sağa yakın konumdaydı tesadüf mü bilmiyorum ona istinaden dedim az sabredin çok gğzel heyecanlar![]()
sağdan yumurtlamıştım yumurtlama günü pik görünüyorken ovulasyon testinde muayne oldum oradan biliyorum resimde sağdaydı ve tepede sonra tabi ilerleyen haftalarda heryeri geziyor bebek oluşuncakarnınızdamo sağdaydı fotoda mı? :) Evet insan heycanlanıyor yaaa
Doktor banada bebek sağda, sağa tutunmuş dedi. Resimde tersi çıkıyormuş. Ama bilmiyorum tabisağdan yumurtlamıştım yumurtlama günü pik görünüyorken ovulasyon testinde muayne oldum oradan biliyorum resimde sağdaydı ve tepede sonra tabi ilerleyen haftalarda heryeri geziyor bebek oluşunca
Sağdamıymış? Cihazı nereye yakın koyuyo doktor?Sağda solda gezdiriyordu
Çok bilmiyorum ki. Karında gezdiriyordu cihazıSağdamıymış? Cihazı nereye yakın koyuyo doktor?
Bilmiyorum bence kız gibi öğrendiğiniz zaman haber verirseniz sevinirimDoktor banada bebek sağda, sağa tutunmuş dedi. Resimde tersi çıkıyormuş. Ama bilmiyorum tabi![]()
Ayyy banada yorum yapabilir misiniz rica etsemÜç kere erkek bebeğe hamile kaldım hepsi daha üstte sağa yakın konumdaydı tesadüf mü bilmiyorum ona istinaden dedim az sabredin çok gğzel heyecanlar![]()
Erkek canım kese şeklinden tahminimAyyy banada yorum yapabilir misiniz rica etsemEki Görüntüle 3608451
Nub paralel kız gibi doktor tahminde bulunmadı mı hiçEki Görüntüle 3608309 11+3 tahminde bulunabilir misiniz
Çok teşekkür ederim. Kızımda yok oğlumda yok o yüzden farketmiyor ama banada erkek gibi gelmeye başladıErkek canım kese şeklinden tahminim![]()