Bana da tahminde bulunabilirmisiniz? 11hafta 6günlükAy sanırım erkek bacak arasında bir çıkıntı var gibi görüyorumsağlıklı olsun inşallah sağlıkla gelsin dünyaya
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da tahminde bulunabilirmisiniz? 11hafta 6günlükAy sanırım erkek bacak arasında bir çıkıntı var gibi görüyorumsağlıklı olsun inşallah sağlıkla gelsin dünyaya
![]()
Bana öyle gibi geldiYok bacak arasını tam açmadı
İçimden kız geliyo ya
Daha öncede denk gelmiştik galiba erkeğe benziyor demiştimBana da tahminde bulunabilirmisiniz? 11hafta 6günlük
Galiba)) meraktan çatlıycam galiba. 15haftalık gitdim yine de öğrenemedimDaha öncede denk gelmiştik galiba erkeğe benziyor demiştim![]()
Chatgpt kullanıyormusunuz acaba? Bende olmuyor. Orası da doğru tahmin yapıyor diyorlarDaha öncede denk gelmiştik galiba erkeğe benziyor demiştim![]()
Hiç kullanmadım bende çok denk geldim doğru tahmin diye konularda görmüştümChatgpt kullanıyormusunuz acaba? Bende olmuyor. Orası da doğru tahmin yapıyor diyorlar
12 haftadan küçük sanirimMrb tahminniz var mı acaba :)
Hayır 18+2 idi orda12 haftadan küçük sanirim
Banada bakabilir misinizErkek bence sağlıklı dünyaya gelsin inşallah![]()
11+3. Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederimMaşallah çok net belli olmamış ya kaç haftalık acaba Rabbim sağ salim kucağınıza almayınasip etsin![]()
Ultrason cihazından değişiklik oluyor çok net göstermiyor bazıları11+3. Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim![]()
16haftalık bacak arası. Tahmin varmı?Ay sanırım erkek bacak arasında bir çıkıntı var gibi görüyorumsağlıklı olsun inşallah sağlıkla gelsin dünyaya
![]()
MerhabaUltrason cihazından değişiklik oluyor çok net göstermiyor bazılarıbu arada aynıyız
tam günü gününe 11+3 bizde sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
![]()
Ay ben bunu kız görüyorum ya çıkıntı yok dümdüz duruyorMerhabaBenim bebeğimede tahminde bulunur musunuz rica etsem
![]()
Çok net değil maalesef ya16haftalık bacak arası. Tahmin varmı?