Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam belli olmuyor ki kıza benziyor ama biraz daha beklemelisin 18 de belli olurMerhabalarrr, görüntüler 11+3 ve 12+5 Haftalardan doktorum tahmin yaptı ama anlayan varsa cinsiyet tahmini yaparsa sevinirimm Eki Görüntüle 3609207 Eki Görüntüle 3609208 Eki Görüntüle 3609209
Doktorumuz da kız dedi teşekkürlerKız gibi geldi
Doktorumuz da kız dedi tabi erken olduğunu biliyorum da insan sabırsızsanıyor teşekkür ediyorumTam belli olmuyor ki kıza benziyor ama biraz daha beklemelisin 18 de belli olur
Evet çok sabırsız oluyor insan bende İkizlere gebeyim 18 inde kız gibi dediler 22 de gittim biri kiz diğeri kendini göstermiyor dedi bir an önce öğrenmek istiyor insanDoktorumuz da kız dedi tabi erken olduğunu biliyorum da insan sabırsızsanıyor teşekkür ediyorum![]()
Yaa sağlıkla kucağınıza alın sizde inşallahEvet çok sabırsız oluyor insan bende İkizlere gebeyim 18 inde kız gibi dediler 22 de gittim biri kiz diğeri kendini göstermiyor dedi bir an önce öğrenmek istiyor insan
Amin inşallah benimde biri birinden bir hafta büyük riskli gebelik acaba bu durumu yaşayan arkadaşlar varmıYaa sağlıkla kucağınıza alın sizde inşallah![]()