- 4 Haziran 2025
- 22
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Eliiifffdk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle maşallahımı diyeyim11 haftalığız lütfen tahmin alabilir miyim![]()
Dilek kartala gidiyorumBende bayraklı şehir hastanesine gidiyorum doktorunuz kimdiaramızda da fazla yokmuş
![]()
Ultrason ne güzel çıkmış bana verdikleri çok kötüydü11 haftalığız lütfen tahmin alabilir miyim![]()
TeşekkürlerÖncelikle maşallahımı diyeyimnedense kız diyesim geldi ultrasondan anlamam pek ama
sağlıkla gelsin annesi
![]()
Aslında doktorum yoktu asistan vardı. Ben istemeden verdi ultrason fotoğrafınıUltrason ne güzel çıkmış bana verdikleri çok kötüydü
Erkek11 haftalığız lütfen tahmin alabilir miyim![]()
Benim de öyleydi ama baya kötü bu kadar net değil ikili test için randevu aldınız mıAslında doktorum yoktu asistan vardı. Ben istemeden verdi ultrason fotoğrafını![]()
Kese şeklinden mi yorumladınız
EvetKese şeklinden mi yorumladınız
Almam gerekiyordu ama istanbula gitmem gerek artık orda yaparız testiBenim de öyleydi ama baya kötü bu kadar net değil ikili test için randevu aldınız mı
Siz yaptınız mı ikili taramayı, doktorunuz kim acabaBenim de öyleydi ama baya kötü bu kadar net değil ikili test için randevu aldınız mı
hmm ne güzelAlmam gerekiyordu ama istanbula gitmem gerek artık orda yaparız testi![]()
İbrahim ömeroğlu doktorda yaptırdım perinatoloji ama pek memnun kalmadım stajyer miydi neydi deneyimsiz bi yaşlı adam vardı hiçbir şey söylemedi sorularıma da cevap vermedi göstermedi hiçbir şeyini de keşke özelde yaptırsaydım dedimSiz yaptınız mı ikili taramayı, doktorunuz kim acaba
Bayraklı hospitala da gitmeyi düşünüyorum. Daha önceki hamileliklerimde oraya gidiyordum. Şehir hastanesi yakın diye oraya gidiyorum birde doktorlardan yana bir sıkıntı yaşamadım baya ilgililerDoktor ilgilendi ama ulstrasondaki başka kişiydi gıcık oldum neyse sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum normalde özele gidiyordum enfeksiyon oldum tahliller sebebiyle bayraklıya gidiyorum öyle
Perinatoloji bölümünde mi kadın doğum doktoru muYaşam Kemal akpak doktorumuz var bende daha ona gitmedim ama çevremdekiler çok önerdi sizde bir görünün isterseniz
Bayraklı hospital özel mi devlet miBayraklı hospitala da gitmeyi düşünüyorum. Daha önceki hamileliklerimde oraya gidiyordum. Şehir hastanesi yakın diye oraya gidiyorum birde doktorlardan yana bir sıkıntı yaşamadım baya ilgililer![]()