- 19 Aralık 2024
- 1.775
- 383
- 38
- 25
- Konu Sahibi Eliiifffdk
Ohhhh iyi iyi benimde 2 3 gündür sol kasığımda iğne batar gibi 2 3 saniyelik acı giriyor sonra geçiyor arada oluyorHayır bakmadılar canım karından baktılar hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhhh iyi iyi benimde 2 3 gündür sol kasığımda iğne batar gibi 2 3 saniyelik acı giriyor sonra geçiyor arada oluyorHayır bakmadılar canım karından baktılar hep
Evet e nabıza sadece free beta ve papp a değer düştü bende işte bunları alıp chat gbt ye koştum bu ikisini tek tek yazıp düzeltilmiş mom kaç olur ve değerim riskli mi yazdım ne kadar doğru yarın anlayacağımE nabıza düştü dimi ertesi gün hemen sen kaç haftalık oldun canım
Benim de ödüm koptu bakacaklar diye girmeden bir tane çikolata attım hareket etmeyince alttan bakan doktorlar okumuştum her ihtimale karşıOhhhh iyi iyi benimde 2 3 gündür sol kasığımda iğne batar gibi 2 3 saniyelik acı giriyor sonra geçiyor arada oluyor
Ben yine hazırlıklı gideyim de belli olmazBenim de ödüm koptu bakacaklar diye girmeden bir tane çikolata attım hareket etmeyince alttan bakan doktorlar okumuştum her ihtimale karşıbende de oluyor ya canım sağ sol değişiyor hatta dün de oldu bulaşık makinesini boşalttım ama uzanmadım öyle iş yaparken oluyor kendimi yormasam bile oluyor yani geçiyor hemen
Çocuuunn dili olsa anne ben iyiyim ben merak etme diyecek ama genel olarak çok elhamlıyız vallahi bende öyle senden aşağı kalır yerim yokBen yine hazırlıklı gideyim de belli olmazdün habire olup durdu bende gece doktora gittim bir şey mi var diye hareketliydi ultrason da çok şükür bir şey yoktu, bende de öyle adam akıllı iş yapmıyorum bel kaşık ağrısı gelip gidiyor, bu iğne batma hissi de yeni başladı canımı ufaktan acıyıp gidiyor
![]()
Tamam canım yarın randevum 14:40 da inşallah doktor iyi olurÇocuuunn dili olsa anne ben iyiyim ben merak etme diyecek ama genel olarak çok elhamlıyız vallahi bende öyle senden aşağı kalır yerim yoksağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah sende ikili yaptırınca haber veriri misin merak ettim umarım doktorun iyi çıkar ve sonuçların da olumlu olur
![]()
Önceden boş gebeliğim var o yüzden biraz korkuyorum ama arada tabiÇocuuunn dili olsa anne ben iyiyim ben merak etme diyecek ama genel olarak çok elhamlıyız vallahi bende öyle senden aşağı kalır yerim yoksağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah sende ikili yaptırınca haber veriri misin merak ettim umarım doktorun iyi çıkar ve sonuçların da olumlu olur
![]()
İnşallahTamam canım yarın randevum 14:40 da inşallah doktor iyi olur![]()
Evet bayraklıda oturuyorumHmmm bakalım hayırlısı olsun Çin takvimime göre kız çıkıyor Ramzi teorisine göre erkek ama bilmiyorum göreceğiz artık siz bayraklıda mı oturuyorsunuz![]()
Canımmm yarın aç karna mı gideyim 14:40 da ya o saate aç kalmam imkansız gibi bir şey kan da veriliyor yaİnşallah![]()
![]()
Valla canım ben baya karnım tok gittim üstüne girmeden çikolata da yedim bence aç karnına gitme kan tahlillerini aç karnına yapmak lazımsa söylerlerdi bana kimse bir şey demedi sende dayanamazsın o saate kadarCanımmm yarın aç karna mı gideyim 14:40 da ya o saate aç kalmam imkansız gibi bir şey kan da veriliyor ya
Erkek bebekValla canım ben baya karnım tok gittim üstüne girmeden çikolata da yedim bence aç karnına gitme kan tahlillerini aç karnına yapmak lazımsa söylerlerdi bana kimse bir şey demedi sende dayanamazsın o saate kadar
Ayyy yerimmmm söyledi mi doktor ne güzel yaaaErkek bebek![]()
Evet canım anormallik bir şey yok dedi kan da verdim bakalımAyyy yerimmmm söyledi mi doktor ne güzel yaaa
Maşallah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım free beta açıklanınca söyler misin bakalım 50 den düşük çıkacak mı diyorlar ya 50 da düşükse erkek diye gerçi ben pek inanmıyorum öyle şeylere deEvet canım anormallik bir şey yok dedi kan da verdim bakalımense kalınlığı 1.3 çıktı
Tamam bebeğim kaç güne çıkar kiMaşallah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım free beta açıklanınca söyler misin bakalım 50 den düşük çıkacak mı diyorlar ya 50 da düşükse erkek diye gerçi ben pek inanmıyorum öyle şeylere de![]()
Yarın gündüz çıkar bence ama her laboratuvar farklı olabiliyorTamam bebeğim kaç güne çıkar ki
Merhabalar girdiniz mi ikiliyeAyyy benimde yarın devlette inşallah sorularıma cevap bulurum![]()