• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini

turuncujupiter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
9
2
1
25
Merhaba 12 haftalık gebelikten görüntü cinsiyetini tahmin edebilecek olan var mı lütfen tecrübeli olanlar yardımcı olabilir misiniz💐😍

Eklentiler

• IMG_7343.webp
    IMG_7343.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 171
Yaaa teşekkür ederim inşallah Nasıl tahmin ediyorsun😍 bir yeni detaylı görsel var ona da bakabilir misin
Kızımda oldu,oğlum da çok şükür...Onların keselerinden tahmın etmeye calısıyorum sadece🙂Bence hamileliğin en zevkli en heyecanlı zamanıda bu zaman zaten...Ta bi bazı keseler de yuvarlak gozukuyor ama erkek de cıkabılıyor istisnai durumlar da var bende öylesine tahmınde bulunuyorum işte :KK5::emir_bebek:

İlk ultrason fotosundakı goruntuyle tahmınde bulunuyorum bende kızımda cunku geldım eve actım oglumun ultrasonunu koydum yan yana evet fark var demıstım.. Yani kız gibi gördüm sizinkini de sağlıkla gelsin❤️

Yaa sen öyle söyleyince o kadar mutlu oluyorum ki tabii ki sağlıklı olsun ama eşimin hiç kız kardeşi olmadığı için erkek genetik baskın olduğu için kız çok istiyorum teşekkür ederim😍
İnşallah sağlıcakla gelsin ama ben çok araştırıyorum ve çok kişiye yorum yaptım hep tuttu. Allah'ın izniyle sizin de gönlünüzdeki olur da yine tutar inşallah🌿

Back
X