- 25 Ağustos 2025
- 9
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi turuncujupiter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibiMerhaba 12 haftalık gebelikten görüntü cinsiyetini tahmin edebilecek olan var mı lütfen tecrübeli olanlar yardımcı olabilir misiniz![]()
Kız görüyorum z sağlıcakla gelsinMerhaba 12 haftalık gebelikten görüntü cinsiyetini tahmin edebilecek olan var mı lütfen tecrübeli olanlar yardımcı olabilir misiniz![]()
Yaaa teşekkür ederim inşallah Nasıl tahmin ediyorsunKız diyorum..
Kızımda oldu,oğlum da çok şükür...Onların keselerinden tahmın etmeye calısıyorum sadeceYaaa teşekkür ederim inşallah Nasıl tahmin ediyorsunbir yeni detaylı görsel var ona da bakabilir misin
Chatgpht yorum yaptı mı :)Yaaa teşekkür ederim inşallah Nasıl tahmin ediyorsunbir yeni detaylı görsel var ona da bakabilir misin
Kıza benziyor dediChatgpht yorum yaptı mı :)
Yaa sen öyle söyleyince o kadar mutlu oluyorum ki tabii ki sağlıklı olsun ama eşimin hiç kız kardeşi olmadığı için erkek genetik baskın olduğu için kız çok istiyorum teşekkür ederimGüncelleme yapıyorum;
Kız görüyorum demiştim, şuan kesin kesin kız görüyorum diyorum
Bana da tahmin yapar mısınız acabaGüncelleme yapıyorum;
Kız görüyorum demiştim, şuan kesin kesin kız görüyorum diyorum
İnşallah sağlıcakla gelsin ama ben çok araştırıyorum ve çok kişiye yorum yaptım hep tuttu. Allah'ın izniyle sizin de gönlünüzdeki olur da yine tutar inşallahYaa sen öyle söyleyince o kadar mutlu oluyorum ki tabii ki sağlıklı olsun ama eşimin hiç kız kardeşi olmadığı için erkek genetik baskın olduğu için kız çok istiyorum teşekkür ederim![]()
İnanın hiç görünmüyor hatta başı ve bacakları hangisi onu da çözemedim. Başka bir ultrason varsa olduğunda ekleyin onu yorumlayım olur muBana da tahmin yapar mısınız acaba![]()
Erkeğe benzettimKızlar sizce kız mı erkek mi 11 haftalık
Bunu benim için mi yazdınızKız gibi