Bana da yorum yapabilr misiniz fotoğraf yükledim deKız gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da yorum yapabilr misiniz fotoğraf yükledim deKız gibi
Kız gibi sankiAy kızlar bana da bakın 12+5
Bende öyle hissediyorum hep ama doktor geçen hafta öyle tahmini erkek dediKız gibi sanki
Nereye yüklediniz görünmüyorBana da yorum yapabilr misiniz fotoğraf yükledim de![]()
Erkeğe benzettimAy kızlar bana da bakın 12+5
Kıza benzettimBanada tahminde bulunabilirmisinizzz
Eki Görüntüle 3655468
Merhaba bana da bakar mısın şuan 11+5 günlük hamileyim ultrason 7+3 ait
Ay şuan tam arada gibi:) bir sonraki gittiğinizde foto atın bana bakayımMerhaba bana da bakar mısın şuan 11+5 günlük hamileyim ultrason 7+3 ait
TamamdırAy şuan tam arada gibi:) bir sonraki gittiğinizde foto atın bana bakayım![]()
Başka bir fotoda olsa daha net yorum yapılabilir,birde bulantınız oluyormu sık sık10+3 günlük hamileyim cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba
Sabah bulantilarim oluyor genelde ama geçiyor gün içindeBaşka bir fotoda olsa daha net yorum yapılabilir,birde bulantınız oluyormu sık sık
Benimde bir kız bir oğlum var kızımda 16.haftama kadar bulantım vardı ,oğlumda bulantım yoktu aşırı halsizliğim vardı ve hiç canım ekşi şeyler çekmiyordu ama kızımda tam tersi limonu tuzlayıp yerdim sürekli, oyüzden sordum eğer çok halsizliğiniz varsa erkektir çevremdekilerinde hep bu şekilde oldu ama tabi genellemeSabah bulantilarim oluyor genelde ama geçiyor gün içinde