Önce erkek diye içimden geçti ama kız galiba allah hayırlı etsin sağlıkla gelsinCinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?
Merhaba tesadüfen gördüm yazmak istedim eğer testteki çizgi yalanci pozitif değilse yada yansıma değilse hamilesinSize yine yazmıştım konusmustuk adetten hemen sonra hamile kalmışım bende demiştiniz bu gün adetime 8 gün kala test yaptım ben bakar mısınız
Kesinlikle yansıma değil saniyesinde çıktı ve gerçekte daha belirgin zaten pembe çizgi gri de değil bir tek inşallah yalancı pozitif değildir onu da bir kaç gün tekrarlamadan anlayamam inşallah boşuna heyecanlanmamışımdırMerhaba tesadüfen gördüm yazmak istedim eğer testteki çizgi yalanci pozitif değilse yada yansıma değilse hamilesinşimdi sen daha yakından görüyosun testi ben gebesin diye yorumladım
İnşallah canım bence hamilesinKesinlikle yansıma değil saniyesinde çıktı ve gerçekte daha belirgin zaten pembe çizgi gri de değil bir tek inşallah yalancı pozitif değildir onu da bir kaç gün tekrarlamadan anlayamam inşallah boşuna heyecanlanmamışımdır
Frelly maalesef çok kişi yalancı pozitif veriyor dedi valla elimde o vardı onu yaptım 2 tane vardı kaset test ikisi de freely marka yarın başka marka alicamİnşallah canım bence hamilesintestin markası ne acaba
Hayirlisi olsun vakti zamaninda olucaktir mutlaka hem daha erken adete varmis akisa birak gitsin stress yapmaFrelly maalesef çok kişi yalancı pozitif veriyor dedi valla elimde o vardı onu yaptım 2 tane vardı kaset test ikisi de freely marka yarın başka marka alicam
Öyle tabiki ama yarın test alıp başka markadan yapicam çünkü kendimi kandırmak umutlandirmakta istemiyorum ya da bilip dikkat etmek istiyorumHayirlisi olsun vakti zamaninda olucaktir mutlaka hem daha erken adete varmis akisa birak gitsin stress yapma
Tabi en doğrusunu yapıyorsun bilmek lazım.. hayırlısı olsn hakkında güzel haberlerini alırız inşallahÖyle tabiki ama yarın test alıp başka markadan yapicam çünkü kendimi kandırmak umutlandirmakta istemiyorum ya da bilip dikkat etmek istiyorumeğer yine çıkarsa adet gününü bekler adet günü kan veririm hayırlısıyla inşallah
Yaaaa hayırlı olsun silik çizgi varSize yine yazmıştım konusmustuk adetten hemen sonra hamile kalmışım bende demiştiniz bu gün adetime 8 gün kala test yaptım ben bakar mısınız
Hayırlı falan değil yalancı pozitifmiş benim artık hiç bir şeye inancım kalmadı sizlerde testlerle kafayı bozmayın benim gibi çok gerginim çok sinirliyim bu kadarı şaka heralde dedim bu kadar bel kalça ağrısına da gidip ameliyat olayım çünkü sebepsiz yere bu ağrılar çekilmez, benim için bitti hepinizin hakkında hayırlısı olsunYaaaa hayırlı olsun silik çizgi var
Nasıl yani yalancı pozitif anlayamadımHayırlı fa
Hayırlı falan değil yalancı pozitifmiş benim artık hiç bir şeye inancım kalmadı sizlerde testlerle kafayı bozmayın benim gibi çok gerginim çok sinirliyim bu kadarı şaka heralde dedim bu kadar bel kalça ağrısına da gidip ameliyat olayım çünkü sebepsiz yere bu ağrılar çekilmez, benim için bitti hepinizin hakkında hayırlısı olsun
Başka markalardan test alıp bu sabah ilk idrarla yeniledim başka markalar negatif çıkardı prodictor ve artimed benim dün yaptığım freely diNasıl yani yalancı pozitif anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?