Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi duruyor doktor yorumda bulunmadı mı canım
Tahmininiz için teşekkür ederim 1 yaşında oğlum var umarım kızdır doktora heyecandan sormayı unuttum haftaya ikili tarama testi var o gün inşallah unutmazsam sorarımKız gibi duruyor doktor yorumda bulunmadı mı canım
Oğlunuzun ultrason fotoğrafı duruyor mu acaba benimde kızım var oğlan istiyorum kesesi nasıldı acaba merak ettim :)Tahmininiz için teşekkür ederim 1 yaşında oğlum var umarım kızdır doktora heyecandan sormayı unuttum haftaya ikili tarama testi var o gün inşallah unutmazsam sorarım![]()
11 haftalık halini atayımOğlunuzun ultrason fotoğrafı duruyor mu acaba benimde kızım var oğlan istiyorum kesesi nasıldı acaba merak ettim :)
Oğlunuzun ultrason fotoğrafı duruyor mu acaba benimde kızım var oğlan istiyorum kesesi nasıldı acaba merak ettim :)
Evet bence de kız
Erkek gibi ama bilmiyorm sağlıkla gelsin inşallahBen de 13 haftalık hamileyim bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz lütfeen![]()
İnşallah ama 2 hafta önce 11 haftalıktım erkek gibi duruyor dedi bugün de kız gibi görünüyor dedi çok stres oldum cevabınız için teşekkür ederim siz nub teorisine göre falan mı yorumladınız acabaErkek gibi ama bilmiyorm sağlıkla gelsin inşallah![]()
Yani sayılır Küçük Bi tahmin tabiki yanıltmak istemem ben ilk gebeliğimde 21. Haftaya kadar oğlumu kız biliyordm o yüzden acele etmeyin stres yapmayın 16 17. Haftada kesn olarak netleşirİnşallah ama 2 hafta önce 11 haftalıktım erkek gibi duruyor dedi bugün de kız gibi görünüyor dedi çok stres oldum cevabınız için teşekkür ederim siz nub teorisine göre falan mı yorumladınız acaba![]()
Kız gibi duruyor doktor yorumda bulunmadı mı canım
Erkek gibi
ErkekBen de 13 haftalık hamileyim bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz lütfeen![]()