• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini

Serifeeeeeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
18
Hanımlar bana da keseye göre tahmin yapar mısınız daha küçüğüz 6 hafta 3 gün ama merak ediyorum önceliğim sağlıklı hayırlı bir evlat olması tabi ki 🥰🥰 sizce nedir cinsiyet

Eklentiler

• IMG_20260504_113642.webp
    IMG_20260504_113642.webp
    37 KB · Görüntüleme: 246
Kızların keseleri yuvarlak, erkeklerinki daha armut şeklinde oluyormuş, sizinkisi armut şeklinde😂 benim de bir oğlum var bebek henüz onun da kesesi armut gibiydi bende tutmuştu bu teori:)

Erkek😍 sağlıkla doğsun🙏🏻
Bir kızım var birde oğlum olmasını isterim inşallah sağlıkla gelsin nerden anladınız 😇
Kızların keseleri yuvarlak, erkeklerinki daha armut şeklinde oluyormuş, sizinkisi armut şeklinde😂 benim de bir oğlum var bebek henüz onun da kesesi armut gibiydi bende tutmuştu bu teori:)
Bakalım bende de tutacak mı :)İnşallah Rabbim bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🎀

Başka konuda yorum yaptım ben sana, kız gibi duruyor yuvarlak gibi başka foto varsa onu da ekle öyle bakalım
🤦🏼‍♀️ farketmedim başka fotoğraf yok alttan baktı bir ay sonra bide göbekten bakınca atayım en iyisi😅😅 16 dan önce görsede söylemiyor cinsiyeti doktorum 😅😅

Nerden baktığı önemli değil ki kesenin şekli değişmez. Sen bakarken görmedin mi yuvarlak mıydı oval mı? Bu attığın foto yuvarlak görünüyor yani kız gibi

Banada yapar mısınız

Eklentiler

• _attachments_img_8563-webp.3730793_.webp
    _attachments_img_8563-webp.3730793_.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 186
Kızlar biliyorum çok küçük amacım merak ediyorum keseye göre cinsiyet tahmini yapar mısınz

Eklentiler

• CE9DF2EB-DA15-4F66-902E-B8C272D583C5.webp
    CE9DF2EB-DA15-4F66-902E-B8C272D583C5.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 134
o haftalarda benimde kesem bu şekildeydi ama kızım geliyor,o yüzden keseye göre bakmak artık benim için doğru değil 🥰

Kızlar bana da tahminde bulunur musunuz 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_2634.webp
    IMG_2634.webp
    118,7 KB · Görüntüleme: 124
Banada söyler misiniz

Eklentiler

• IMG_8563.webp
    IMG_8563.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_8562.webp
    IMG_8562.webp
    25 KB · Görüntüleme: 209
Nerden baktığı önemli değil ki kesenin şekli değişmez. Sen bakarken görmedin mi yuvarlak mıydı oval mı? Bu attığın foto yuvarlak görünüyor yani kız gibi
öyle bir şey yok tamamen tuttugu cihazla alakalı bir şey o kesenin şekli

öyle bir şey yok tamamen tuttugu cihazla alakalı bir şey o kesenin şekli
Hayır bir de öyle iddalı konuşuyorsun ki:) her bebeğin kesesi farklı olur. Kesenin şekli büyüdükçe değişebilir. Oval kese vardır, yuvarlak kese vardır, uzun kese vardır felan filan… cihazla felan alakası yok, sadece bebek büyüdükçe keseyi tek parça halinde görmek mümkün olmadığı için kısım kısım görülür senin değişir dediğin şey o olabilir. Erken gebelik haftalarında da kesenin şekli net olarak görülür.

Back
X