- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Serifeeeeeeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kızım var birde oğlum olmasını isterim inşallah sağlıkla gelsin nerden anladınızErkeksağlıkla doğsun
![]()
Bir kızım var birde oğlum olmasını isterim inşallah sağlıkla gelsin nerden anladınızErkeksağlıkla doğsun
![]()
Bakalım bende de tutacak mı :)İnşallah Rabbim bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızların keseleri yuvarlak, erkeklerinki daha armut şeklinde oluyormuş, sizinkisi armut şeklindebenim de bir oğlum var bebek henüz onun da kesesi armut gibiydi bende tutmuştu bu teori:)
Bir kızım var birde oğlum olmasını isterim inşallah sağlıkla gelsin nerden anladınız![]()
Benimkine de bakar mısınız 8 haftalıkKızların keseleri yuvarlak, erkeklerinki daha armut şeklinde oluyormuş, sizinkisi armut şeklindebenim de bir oğlum var bebek henüz onun da kesesi armut gibiydi bende tutmuştu bu teori:)
Başka konuda yorum yaptım ben sana, kız gibi duruyor yuvarlak gibi başka foto varsa onu da ekle öyle bakalım
Başka konuda yorum yaptım ben sana, kız gibi duruyor yuvarlak gibi başka foto varsa onu da ekle öyle bakalım
Sağlıkla büyütün inşallah hayırlısı olsuno haftalarda benimde kesem bu şekildeydi ama kızım geliyor,o yüzden keseye göre bakmak artık benim için doğru değil![]()
öyle bir şey yok tamamen tuttugu cihazla alakalı bir şey o kesenin şekliNerden baktığı önemli değil ki kesenin şekli değişmez. Sen bakarken görmedin mi yuvarlak mıydı oval mı? Bu attığın foto yuvarlak görünüyor yani kız gibi
Hanımlar bana da keseye göre tahmin yapar mısınız daha küçüğüz 6 hafta 3 gün ama merak ediyorum önceliğim sağlıklı hayırlı bir evlat olması tabi kisizce nedir cinsiyet
Hayır bir de öyle iddalı konuşuyorsun ki:) her bebeğin kesesi farklı olur. Kesenin şekli büyüdükçe değişebilir. Oval kese vardır, yuvarlak kese vardır, uzun kese vardır felan filan… cihazla felan alakası yok, sadece bebek büyüdükçe keseyi tek parça halinde görmek mümkün olmadığı için kısım kısım görülür senin değişir dediğin şey o olabilir. Erken gebelik haftalarında da kesenin şekli net olarak görülür.öyle bir şey yok tamamen tuttugu cihazla alakalı bir şey o kesenin şekli