O osmanemine Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2026 Mesajlar 462 Emoji Skoru 167 Puanlar 18 Yaş 31 6 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi merakettimdegeldim #21 merakettimdegeldim .!.: Kız başka yorumla karıştırdım sanırım erkek mi demiştiniz Genişletmek için tıkla... Başka varmı güncel ultrason
merakettimdegeldim .!.: Kız başka yorumla karıştırdım sanırım erkek mi demiştiniz Genişletmek için tıkla... Başka varmı güncel ultrason
M merakettimdegeldim Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 85 Emoji Skoru 14 Puanlar 38 Yaş 31 6 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi merakettimdegeldim #22 osmanemine .!.: Size önce erkek demiştim yakından bakınca kız dedim Allah anneli babalı büyütsün Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz için osmanemine .!.: Başka varmı güncel ultrason Genişletmek için tıkla... osmanemine .!.: Başka varmı güncel ultrason Genişletmek için tıkla... Son ultrason görüntüm bu
osmanemine .!.: Size önce erkek demiştim yakından bakınca kız dedim Allah anneli babalı büyütsün Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz için osmanemine .!.: Başka varmı güncel ultrason Genişletmek için tıkla... osmanemine .!.: Başka varmı güncel ultrason Genişletmek için tıkla... Son ultrason görüntüm bu
M merakettimdegeldim Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 85 Emoji Skoru 14 Puanlar 38 Yaş 31 6 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi merakettimdegeldim #23 osmanemine .!.: Size önce erkek demiştim yakından bakınca kız dedim Allah anneli babalı büyütsün Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz için osmanemine .!.: Başka varmı güncel ultrason Genişletmek için tıkla... Eki Görüntüle 3802611 osmanemine .!.: Başka varmı güncel ultrason Genişletmek için tıkla... Son ultrason görüntüm bu
osmanemine .!.: Size önce erkek demiştim yakından bakınca kız dedim Allah anneli babalı büyütsün Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz için osmanemine .!.: Başka varmı güncel ultrason Genişletmek için tıkla... Eki Görüntüle 3802611 osmanemine .!.: Başka varmı güncel ultrason Genişletmek için tıkla... Son ultrason görüntüm bu
O osmanemine Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2026 Mesajlar 462 Emoji Skoru 167 Puanlar 18 Yaş 31 6 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi merakettimdegeldim #24 merakettimdegeldim .!.: Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz için Eki Görüntüle 3802611 Son ultrason görüntüm bu Genişletmek için tıkla... İnan çok inceledim ama bundan hiç bir şey anlamadım fakat diğeri çok netti Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah
merakettimdegeldim .!.: Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz için Eki Görüntüle 3802611 Son ultrason görüntüm bu Genişletmek için tıkla... İnan çok inceledim ama bundan hiç bir şey anlamadım fakat diğeri çok netti Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah
M merakettimdegeldim Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 85 Emoji Skoru 14 Puanlar 38 Yaş 31 6 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi merakettimdegeldim #25 osmanemine .!.: İnan çok inceledim ama bundan hiç bir şey anlamadım fakat diğeri çok netti Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah Genişletmek için tıkla... Aminnn Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah doktorum kız diye söyledi cinsiyetini umarım değişmez
osmanemine .!.: İnan çok inceledim ama bundan hiç bir şey anlamadım fakat diğeri çok netti Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah Genişletmek için tıkla... Aminnn Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah doktorum kız diye söyledi cinsiyetini umarım değişmez
Z zlsbrkn Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 41 Emoji Skoru 10 Puanlar 38 Yaş 26 7 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi merakettimdegeldim #26 osmanemine .!.: Rabbim anneli babalı büyütsün bir ömür boyu sana arkadaşlık edecek olan kişi yoldaymış ne mutlu gözün aydın Genişletmek için tıkla... osmanemine .!.: Rabbim anneli babalı büyütsün bir ömür boyu sana arkadaşlık edecek olan kişi yoldaymış ne mutlu gözün aydın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
osmanemine .!.: Rabbim anneli babalı büyütsün bir ömür boyu sana arkadaşlık edecek olan kişi yoldaymış ne mutlu gözün aydın Genişletmek için tıkla... osmanemine .!.: Rabbim anneli babalı büyütsün bir ömür boyu sana arkadaşlık edecek olan kişi yoldaymış ne mutlu gözün aydın Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
B bosnak e Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Temmuz 2026 Mesajlar 4 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 32 8 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi merakettimdegeldim #27 Merhaba kızlar benim de cinsiyet tahminimi yaparmisnz 11+4 Eklentiler 1000083389.webp 33,7 KB · Görüntüleme: 9