- Emoji Skoru
- 14
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi merakettimdegeldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibiMerhabalar 4. Gebeliğim, 3 kürtajım var ve sol tüpüm alınmıştı. Şuan 12+3 hamileyim ama 12+1 ile uyumlu cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorumdoktorum 2 hafta sonra görüneceğini söyledi fakat 1 ay sonra gidecem kontrole merak ediyorum
![]()
Teşekkür ederimErkek gibi
Banada bakabilir misiniz 10+4 günlükErkek gibi
Teşekkür ederim![]()
ErkekMerhabalar 4. Gebeliğim, 3 kürtajım var ve sol tüpüm alınmıştı. Şuan 12+3 hamileyim ama 12+1 ile uyumlu cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorumdoktorum 2 hafta sonra görüneceğini söyledi fakat 1 ay sonra gidecem kontrole merak ediyorum
![]()
KızBanada bakabilir misiniz 10+4 günlük
Çok teşekkür ederim 13+4 de doktorumuz %90 üzeri kız dedi
Rabbim anneli babalı büyütsün bir ömür boyu sana arkadaşlık edecek olan kişi yoldaymış ne mutlu gözün aydın
Teşekkür ederimmm geç gördüm yorumunuzu ama doğru tahmin etmişsiniz
Merhaba sonuç net çıktı doktor ne dedi ?Merhabalar 4. Gebeliğim, 3 kürtajım var ve sol tüpüm alınmıştı. Şuan 12+3 hamileyim ama 12+1 ile uyumlu cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorumdoktorum 2 hafta sonra görüneceğini söyledi fakat 1 ay sonra gidecem kontrole merak ediyorum
![]()
Teşekkür ederimmm geç gördüm yorumunuzu ama doğru tahmin etmişsiniz kız![]()
KızMerhaba sonuç net çıktı doktor ne dedi ?
Size önce erkek demiştim yakından bakınca kız dedim Allah anneli babalı büyütsünTeşekkür ederimmm geç gördüm yorumunuzu ama doğru tahmin etmişsiniz![]()
Amin Allah razı olsunSize önce erkek demiştim yakından bakınca kız dedim Allah anneli babalı büyütsün![]()
Size önce erkek demiştim yakından bakınca kız dedim Allah anneli babalı büyütsünTeşekkür ederimmm geç gördüm yorumunuzu ama doğru tahmin etmişsiniz![]()
niyese hala ikilemdeyim ilerleyen dönem erkekte diyebilirler baya erkeğe benziyorAmin Allah razı olsunçok teşekkür ederim yorumunuz için
![]()