Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimHis tabi benimki ama kız gibi geldisağlıkla gelsin kızda olsa erkekte olsa
Amin cumlemizin senin gönlünde yatan ne anneler hissederÇok teşekkür ederimhayırla sağlıkla gelsin inşallah tüm bebişler
![]()
Kız gibi
Ben ilk günden erkek hissediyorum❤❤Amin cumlemizin senin gönlünde yatan ne anneler hisseder
Hayırlısı olsun canım ikisininde yeri çok ayrıBen ilk günden erkek hissediyorum❤❤
Hadi hayırlısı ileKız gibi
Hayırlısı olsun canım ikisininde yeri çok ayrı![]()
Hayırlısı olsun canım ikisininde yeri çok ayrı![]()
Rica etsem bana da bakar mısınız ? 6+0 yolk var ama burda ben de göremedimBence erkek
6. Haftada bende de bebek görünmedi sadece ufacık bir nokta kadardı 8. Haftada ise başı bacakları çok garipti 12. Haftada belliydi Organları eli ayağı şuan bebeğiniz minicik hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallahRica etsem bana da bakar mısınız ? 6+0 yolk var ama burda ben de göremedim
Bende öyle hissediyorum nedenseBence erkek
Bir sonraki kontrolde görürsünüz inşallah kalp atışı ile beraber.. ve bence kızRica etsem bana da bakar mısınız ? 6+0 yolk var ama burda ben de göremedim
Çok teşekkür ederim hayırla inşallah sağlıkla doğsunBir sonraki kontrolde görürsünüz inşallah kalp atışı ile beraber.. ve bence kız
kesenin ilk göründüğü usg var mı :)
kesenin ilk göründüğü usg var mı :)
Ben kız hissettim Ama sağlıkla gelsin maşallah çok tatlı duruyor bebeğinizEki Görüntüle 3741938 bizede yorum yapar mısınız :)))
benim için de cinsiyet yorumu yapar mısınızBen kız hissettim Ama sağlıkla gelsin maşallah çok tatlı duruyor bebeğiniz![]()
benim için de cinsiyet yorumu yapar mısınız
hayırla gelsin inşallah ben erkek hissettim nedensebenim için de cinsiyet yorumu yapar mısınız![]()
![]()