- Emoji Skoru
- 97
- Puanlar
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben erkek diye düşündümTeyzoşları ufak bir tahminde bulunabilir misiniz chatgpt ye sordum ama ramzi teorisine göre yorumlayabildi erkek dedi nub teorisine göre yorumlayamadı çünkü omurga tarafından mı ne gözükmüyormuş
Bizimkiler de öyle düşünüyor eşim kız olsun çok istiyor hatta o yüzden rüyasında da kız görmüş sanıyor ki rüyasında gördü ya diyor kkız olacak halbuki bilinçaltına işlenmiş gerçi Allahın işi belli de olmaz bakalım kolaylıkla sağlıkla gelsin deBen erkek diye düşündüm![]()
Valla bende eşin gibiydim erkek istiyordum rabbim nasip etti ilk çocuğumu ikinciyi kız istiyordum onuda nasip etti ama cinsiyeti bilmeden rüyamda gördüm sonuncuyu ogrenemeden bizden gitti ama ondada 7 8 kez belki erkek Ruyasi gördümBizimkiler de öyle düşünüyor eşim kız olsun çok istiyor hatta o yüzden rüyasında da kız görmüş sanıyor ki rüyasında gördü ya diyor kkız olacak halbuki bilinçaltına işlenmiş gerçi Allahın işi belli de olmaz bakalım kolaylıkla sağlıkla gelsin de![]()
İstihareye falan mı yattınız yoksa rüyanızda direkt mağlum mu oldu sizeValla bende eşin gibiydim erkek istiyordum rabbim nasip etti ilk çocuğumu ikinciyi kız istiyordum onuda nasip etti ama cinsiyeti bilmeden rüyamda gördüm sonuncuyu ogrenemeden bizden gitti ama ondada 7 8 kez belki erkek Ruyasi gördüm
Doğru şekilli he sen deyince fark ettim teşekkür ederiz teyzoşuErkek bence ya çok şekilli kesesi miniğinn yuvarlak olunca kız derlermiş genelde![]()
Yok rüyamda gördüm hep kendiliğinden o zamanlar dinime düşkün değildim zatenİstihareye falan mı yattınız yoksa rüyanızda direkt mağlum mu oldu size
Birde biz korunuyorduk gebeliğimi test adetimin 2. Günü ogrendim iki gün önce arkadaşımı gördüm rüyamda dedim oglun oluyor arkadaşım hamile değil çocuğuda vardı ne bileyim 2 gün sonra benim başıma geleceğini rabbim işte sebeple bana gösterdiİstihareye falan mı yattınız yoksa rüyanızda direkt mağlum mu oldu size