• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini

halleyy16

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
97
Puanlar
13
Teyzoşları ufak bir tahminde bulunabilir misiniz chatgpt ye sordum ama ramzi teorisine göre yorumlayabildi erkek dedi nub teorisine göre yorumlayamadı çünkü omurga tarafından mı ne gözükmüyormuş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 30
Teyzoşları ufak bir tahminde bulunabilir misiniz chatgpt ye sordum ama ramzi teorisine göre yorumlayabildi erkek dedi nub teorisine göre yorumlayamadı çünkü omurga tarafından mı ne gözükmüyormuş
Ben erkek diye düşündüm😂🫣

Ben erkek diye düşündüm😂🫣
Bizimkiler de öyle düşünüyor eşim kız olsun çok istiyor hatta o yüzden rüyasında da kız görmüş sanıyor ki rüyasında gördü ya diyor kkız olacak halbuki bilinçaltına işlenmiş gerçi Allahın işi belli de olmaz bakalım kolaylıkla sağlıkla gelsin de 🤪😂

Bizimkiler de öyle düşünüyor eşim kız olsun çok istiyor hatta o yüzden rüyasında da kız görmüş sanıyor ki rüyasında gördü ya diyor kkız olacak halbuki bilinçaltına işlenmiş gerçi Allahın işi belli de olmaz bakalım kolaylıkla sağlıkla gelsin de 🤪😂
Valla bende eşin gibiydim erkek istiyordum rabbim nasip etti ilk çocuğumu ikinciyi kız istiyordum onuda nasip etti ama cinsiyeti bilmeden rüyamda gördüm sonuncuyu ogrenemeden bizden gitti ama ondada 7 8 kez belki erkek Ruyasi gördüm

Erkek bence ya çok şekilli kesesi miniğinn yuvarlak olunca kız derlermiş genelde 🧿❤️🤭

Valla bende eşin gibiydim erkek istiyordum rabbim nasip etti ilk çocuğumu ikinciyi kız istiyordum onuda nasip etti ama cinsiyeti bilmeden rüyamda gördüm sonuncuyu ogrenemeden bizden gitti ama ondada 7 8 kez belki erkek Ruyasi gördüm
İstihareye falan mı yattınız yoksa rüyanızda direkt mağlum mu oldu size

İstihareye falan mı yattınız yoksa rüyanızda direkt mağlum mu oldu size
Birde biz korunuyorduk gebeliğimi test adetimin 2. Günü ogrendim iki gün önce arkadaşımı gördüm rüyamda dedim oglun oluyor arkadaşım hamile değil çocuğuda vardı ne bileyim 2 gün sonra benim başıma geleceğini rabbim işte sebeple bana gösterdi

Sonra kızı arayıp o Rüya galiba bana isaretmis hamileyim dedim onun oğlu vardı kız istiyordu ama aylar olmuştu konusmayali rüyama girmesi banada garip gelmisti

Back
X