- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi gulluu2308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek benceKızlar 17 ağustosta cınsıyet öğrencem inşallah ama tahmını olanlar yazabılir mı
Erkek benceKızlar 17 ağustosta cınsıyet öğrencem inşallah ama tahmını olanlar yazabılir mı
KızKızlar 17 ağustosta cınsıyet öğrencem inşallah ama tahmını olanlar yazabılir mı
Başkasının mutluluğu ile mutlu olmayı bilmek gerek. Benim de çocuğum yok, daha önce düşükte yaşadım, ama bir başkasının ultrason görüntüsünü görünce üzülmüyorum. Seviniyorum ve dua ediyorum Allahım sağlıkla doğsun ve darısı benim de başıma olsun diyorum. Bu hanımefendi de güzel tatlı bir heyecanla buraya fikir almak için başlık açıyor. Bence gayette hakkı. Allah çocuğu olmayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bizler de dahil.Daha once de ayni baslikla konu acmistiniz.Birakin cinsiyeti, saglikli olsun diye dua edin bence. Burasi defalarca tup bebek deneyip negatif sonuc alan ya da defalarca dusuk yapan insanlarla dolu. Eglencesine cinsiyet tahmini oyunu oynanacak son yer.
Bence erkek bebeğe benziyor. Kemikleri bana iri gibi geldi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar 17 ağustosta cınsıyet öğrencem inşallah ama tahmını olanlar yazabılir mı
2. Kez ayni basligi acmis hanimefendi! Ben burada yillardir baskalarinin mutluluguyla mutluluk duydum, duymaya da devam ediyorum. Ilk basligi actiginda ben de hevesine heyacanina verdim ama 2. Kez gorunce de gorusumu belirtmeden gecmek istemedim. Yarali cok insan var inanin son dusundukleri sey cinsiyettir.Başkasının mutluluğu ile mutlu olmayı bilmek gerek. Benim de çocuğum yok, daha önce düşükte yaşadım, ama bir başkasının ultrason görüntüsünü görünce üzülmüyorum. Seviniyorum ve dua ediyorum Allahım sağlıkla doğsun ve darısı benim de başıma olsun diyorum. Bu hanımefendi de güzel tatlı bir heyecanla buraya fikir almak için başlık açıyor. Bence gayette hakkı. Allah çocuğu olmayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bizler de dahil.![]()
Hanımefendi bende o ınsanlardan bırıyım 4 kez bebeğini kaybetmıs Bırı olarak tabıkı de benım ıcın cınsıyetının hıc bır onemı yok. Aynı konuyu açmamın sebebi dıgerıne çok dönüş olmaması. Bunca sene sonra bu kayıplardan sonra heyecanımı mazur görmenizi rica ederım. Başkalarının mutluluğuyla mutlu olduğunuzu soylemıssınız ama ıkıncı kez aynı konuyu açtığım ıcın nefret kusmussunuz yazdığınız bu cümle yorumunuzla çok tezat.2. Kez ayni basligi acmis hanimefendi! Ben burada yillardir baskalarinin mutluluguyla mutluluk duydum, duymaya da devam ediyorum. Ilk basligi actiginda ben de hevesine heyacanina verdim ama 2. Kez gorunce de gorusumu belirtmeden gecmek istemedim. Yarali cok insan var inanin son dusundukleri sey cinsiyettir.
Teşekkür ederımErkek bence![]()
Teşekkür ederım yorumunuz için. Bir konuya bakarak yargılamayı ne çok sevıyolar. 4 gebelık kaybımdan sonra 7 embrıyo genetık testinden tek sağlıklı gelendı o ben de kolaylıkla sahıp olmadım ona herkes kendı yaşadığını bılır. Rabbım kucağınızı doldursun ınsallah sızı çok ıyı anlıyorumBaşkasının mutluluğu ile mutlu olmayı bilmek gerek. Benim de çocuğum yok, daha önce düşükte yaşadım, ama bir başkasının ultrason görüntüsünü görünce üzülmüyorum. Seviniyorum ve dua ediyorum Allahım sağlıkla doğsun ve darısı benim de başıma olsun diyorum. Bu hanımefendi de güzel tatlı bir heyecanla buraya fikir almak için başlık açıyor. Bence gayette hakkı. Allah çocuğu olmayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bizler de dahil.![]()
Gerçekten söyleyecek sözüm yok. Benimki de doğal bır gebelık değil. 4 gebelık kaybım var bu bebeğim tüp bebekle tek embrıyo tek şansımdı ve bırbırımze tutunduk. Sızden daha ıyı anlayabılırım tüp bebek yaptıran insanları ve o ınsanlarda sızın gıbı düşünmez emın olun çünkü bız anne olmak ıcın çabalayan kadınlar bırbırımız adına mutlu olmayı bılıyoruzDaha once de ayni baslikla konu acmistiniz.Birakin cinsiyeti, saglikli olsun diye dua edin bence. Burasi defalarca tup bebek deneyip negatif sonuc alan ya da defalarca dusuk yapan insanlarla dolu. Eglencesine cinsiyet tahmini oyunu oynanacak son yer.
ErkekkkKızlar 17 ağustosta cınsıyet öğrencem inşallah ama tahmını olanlar yazabılir mı
Gerçekten söyleyecek sözüm yok. Benimki de doğal bır gebelık değil. 4 gebelık kaybım var bu bebeğim tüp bebekle tek embrıyo tek şansımdı ve bırbırımze tutunduk. Sızden daha ıyı anlayabılırım tüp bebek yaptıran insanları ve o ınsanlarda sızın gıbı düşünmez emın olun çünkü bız anne olmak ıcın çabalayan kadınlar bırbırımız adına mutlu olmayı bılıyoruz
Hanim efendi 17 temmuzda ayni baslikla bir konu acmissiniz ayni usg goruntusuyle. Daha kac kez baslik acmayi dusunuyorsunuz ayni konuyla ilgili? Doktorun bile goremedigi secemedigi haftada siz buradan bu goruntuyu okuyacak yetkinligi olmayan insanlardan tahmin isteyip durmussunuz. Ne kadar saglikli bu? Zaten 2/3 hafta once 12+ 1 haftadaymissiniz. Su an herhangi bir doktor usgde cinsiyeti gorebilir. Ayrica yine yeni yeniden tekrar ediyorum. Kiz erkek yerine saglikli olsun diye dua edin bence!Gerçekten söyleyecek sözüm yok. Benimki de doğal bır gebelık değil. 4 gebelık kaybım var bu bebeğim tüp bebekle tek embrıyo tek şansımdı ve bırbırımze tutunduk. Sızden daha ıyı anlayabılırım tüp bebek yaptıran insanları ve o ınsanlarda sızın gıbı düşünmez emın olun çünkü bız anne olmak ıcın çabalayan kadınlar bırbırımız adına mutlu olmayı bılıyoruz
Hanim efendi 17 temmuzda ayni baslikla bir konu acmissiniz ayni usg goruntusuyle. Daha kac kez baslik acmayi dusunuyorsunuz ayni konuyla ilgili? Doktorun bile goremedigi secemedigi haftada siz buradan bu goruntuyu okuyacak yetkinligi olmayan insanlardan tahmin isteyip durmussunuz. Ne kadar saglikli bu? Zaten 2/3 hafta once 12+ 1 haftadaymissiniz. Su an herhangi bir doktor usgde cinsiyeti gorebilir. Ayrica yine yeni yeniden tekrar ediyorum. Kiz erkek yerine saglikli olsun diye dua edin bence
Sizin ıcınde dua edecegım ınsanların mutluluklarını elestırmeden kın gütmeden yaşayacağınız bır hayatınız olması dileğimleHanim efendi 17 temmuzda ayni baslikla bir konu acmissiniz ayni usg goruntusuyle. Daha kac kez baslik acmayi dusunuyorsunuz ayni konuyla ilgili? Doktorun bile goremedigi secemedigi haftada siz buradan bu goruntuyu okuyacak yetkinligi olmayan insanlardan tahmin isteyip durmussunuz. Ne kadar saglikli bu? Zaten 2/3 hafta once 12+ 1 haftadaymissiniz. Su an herhangi bir doktor usgde cinsiyeti gorebilir. Ayrica yine yeni yeniden tekrar ediyorum. Kiz erkek yerine saglikli olsun diye dua edin bence!
Sizinle daha fazla tartismaya girmeyecegim tabii ki. Zira okudugunuzu anlamamakta israr ediyorsunuz. Umarim cinsiyet tercihinizi bir kenara birakir evladinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.K
Sizin ıcınde dua edecegım ınsanların mutluluklarını elestırmeden kın gütmeden yaşayacağınız bır hayatınız olması dileğimle
Benım bır cınsıyet tercıhım ya da illa şu olsun takıntım yok zaten sızınde ısrarla anlamadığınız şey bu. Seneler sonra hamıle kalmış bır kadınım ve bunun ıcın bır seneyı gecık tedavı gördüm amelıyatlar testler operasyonlar. Maddi manevi yıprandığım bır süreçten çıktım ve bebeğiımin heyecanını yaşıyorum onun kız ya da erkek olması hıc ama hıc onemlı değil tabıkı de sağlığı daha önemli benım yaptığım şey sadece heyecan heves mutluluk buSizinle daha fazla tartismaya girmeyecegim tabii ki. Zira okudugunuzu anlamamakta israr ediyorsunuz. Umarim cinsiyet tercihinizi bir kenara birakir evladinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
Kızlar 17 ağustosta cınsıyet öğrencem inşallah ama tahmını olanlar yazabılir mı