Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseye göre kız gibi hisettim bilimsel bir şey değil sadece hisKızlarrr şu kese şekline göre cinsiyet tahmini yapılıyor ya sizce bebişimin cinsiyeti ne acaba?![]()
Sanki bana da öyle geldi birde oğlum var onun ultrason fotoğraflarına hiç benzemiyor çok farklı onda fasulye şekli gibiymiş bu haftalarda bilemedim o yüzdenKeseye göre kız gibi hisettim bilimsel bir şey değil sadece his![]()
Chat gpt plasantanın yerleşimine göre ramzi teorisinden tahmin ediyormuş ben erkek hissettim:)Kızlarrr şu kese şekline göre cinsiyet tahmini yapılıyor ya sizce bebişimin cinsiyeti ne acaba?![]()
Kiz
ErkekKızlarrr şu kese şekline göre cinsiyet tahmini yapılıyor ya sizce bebişimin cinsiyeti ne acaba?![]()
9+0 cinsiyet tahmin eder misinizKeseye göre kız gibi hisettim bilimsel bir şey değil sadece his![]()
9+0 cinsiyet tahmini yapar misinizSanki bana da öyle geldi birde oğlum var onun ultrason fotoğraflarına hiç benzemiyor çok farklı onda fasulye şekli gibiymiş bu haftalarda bilemedim o yüzden![]()
Bence erkekKızlarrr şu kese şekline göre cinsiyet tahmini yapılıyor ya sizce bebişimin cinsiyeti ne acaba?![]()
10+1 cinsiyet tahmini yapar misinBence erkek
Erkek10+1 cinsiyet tahmini yapar misin
10+1 cinsiyet tahmini yapar misin
10+1 cinsiyet tahmini yapar misin
Bi oğlum var birde kızım olsun çok isterdim