- Emoji Skoru
- 402
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Babynurrrr
Karindan çekildim daha bugün 11 AğustosUltrason var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karindan çekildim daha bugün 11 AğustosUltrason var mı acaba
2 doktor farklı fikirler söyledi en son biri nub teorisine göre kız dedi bilinmez de kaldık :)Normalde 12 saysıı kız bence ama senin ultrason erkeğe benziyor ya.
Pipisi var erkek gibi ya2 doktor farklı fikirler söyledi en son biri nub teorisine göre kız dedi bilinmez de kaldık :)
2 gündür araştırıyorum çözemedim yabancı sitelere bile attım herkes ikiye bölündü :) sizce erkek gibi haPipisi var erkek gibi ya
Bu 14 haftalıkkendi canım burda erkek bebek gibi erkek yazmışsın 13 e13 Erkek bebek ama ultrasından seçemedim senin bebeği canım
En çok hangisi söylendi peki2 gündür araştırıyorum çözemedim yabancı sitelere bile attım herkes ikiye bölündü :) sizce erkek gibi ha
Gerçekten o da yarı yarıyaEn çok hangisi söylendi peki
Canım bana da bi yorum yapar mısın son adet 11 Ağustos karindan ilk ultrason lutfennnEn çok hangisi söylendi peki
?Eki Görüntüle 3823368 kızlar 8 haftalık bakarmısınız![]()
Merhaba benimde 26 temmuz son adet tarihim banada yorum yaparmısınız13 Erkek bebek ama ultrasından seçemedim senin bebeği canım
Senin sayı tehlikede kız sayısı ama erkek de olabilir ay 31 çekmiş. Net bir şey diyemem.Merhaba benimde 26 temmuz son adet tarihim banada yorum yaparmısınızilki 5 haftalıkken diğeri 7 haftalık görüntü
Bana da bakar mısınız? 5 TemmuzSon regl tarihiniz nedir acaba
Kız bebekBana da bakar mısınız? 5 Temmuz
Nasıl bakıyorsunuz sat’a göre?Kız bebek
Tabi ki bakarım@Babynurrrr Lütfen bana da bakar mısınız?![]()
Bi tahminim var ama son regl tarihiniz nedir görüntü net değil pekEki Görüntüle 3823838 merhaba banada tahminde bulunabilirmisiniz acaba