Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda kaç haftalık doktor pozisyonu yakalamış ama silik tam göremiyorumya biz teyzeler.....?????
sağol canım ama seninki 24 haftalık olmuş doktor söylemedimi bişiallah seninde gönlüne göre versin inşallahhhhhh netleşince yaz ama
doktordan geldim oglisim geliyor nasip sesoledi de hala endişeliyiz erkek dedi ma usg göre nette hep kız fotoları var pipi yok baksana .
canım oğluş olduğu kuyruk sokumundan belliydi.tam yazacaktım öğrenmişsin hayırlı uğurlu olsun tatlım...doktordan geldim oglisim geliyor nasip se
aaa..kuyruk sokumundan nasıl anlaşılıyor il defa duydum onucanım oğluş olduğu kuyruk sokumundan belliydi.tam yazacaktım öğrenmişsin hayırlı uğurlu olsun tatlım...
kaç haftalık canım ben pek anlaamıyorum ama kız desemLutfen bana da cinsiyet konusunda bi yorum yapabilir misiniz kizlar cok cok merak ediyorumEki Görüntüle 1440641
canım seninki erkeğe benziyorEki Görüntüle 1443685 Sizce cinsiyeti nedir?yazışmalarınızı okudum çok Hoşuma gitti
11 haftalik canimkaç haftalık canım ben pek anlaamıyorum ama kız desem
doktor tahminde bulundumu peki bu haftalarda çoğu doktor söylemiyor11 haftalik canim
Yok canim daha bisey demedi pzts gidecem bakalim bisey diyecek mi?3 kisi erkek dedi.1 kisi kiz dedi o da sen? Kismet hayirli evlatlar nasip olur insallahdoktor tahminde bulundumu peki bu haftalarda çoğu doktor söylemiyor