• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kufi

كوفي
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
897
1.668
113
Öncelikle merhaba hepinize. Suan 12+1 haftalık hamileyim. Bugün cinsiyet için gittim doktora %70 erkek gibi ama 15 gün sonra yine gel net birşey söylerim dedi. Videolardan resim alıntısı yaptım. Sizce resimdeki görüntüye göre cinsiyeti nedir bebeğimin. Bu değişir mi?
20160121_103035-1.webp
20160121_103133-1.webp

bana da o çıkıntı pipi gibi geldi. sanki erkek bebek gibi çıkıntı yukarıda ama doktorun haklı canım. onlar testiste görünce tam bir tespitte bulunuyorlar. ne güzel video vermişler benim usg fotolarını görsen hiçbir şey belli değil.

bana da o çıkıntı pipi gibi geldi. sanki erkek bebek gibi çıkıntı yukarıda ama doktorun haklı canım. onlar testiste görünce tam bir tespitte bulunuyorlar. ne güzel video vermişler benim usg fotolarını görsen hiçbir şey belli değil.
2 kizim var ondan pipi gorunce sevinesim var :KK53: renkli ultrason oldugu icin daha net goruntu balim

2 kizim var ondan pipi gorunce sevinesim var :KK53: renkli ultrason oldugu icin daha net goruntu balim
ay inşallah erkektir o zaman. zaten de heveslendirmek gibi olmasın ama büyük ihtimal erkek bebişin. hadi hayırlısı bakalım.

Asagol canim benim insallah. Allah gonlumuze gore versin

Öncelikle merhaba hepinize. Suan 12+1 haftalık hamileyim. Bugün cinsiyet için gittim doktora %70 erkek gibi ama 15 gün sonra yine gel net birşey söylerim dedi. Videolardan resim alıntısı yaptım. Sizce resimdeki görüntüye göre cinsiyeti nedir bebeğimin. Bu değişir mi?Eki Görüntüle 1750825 Eki Görüntüle 1750827
Bebeğiniz erkekmi oldu?benimde aynı şekilde söyledi de sizinle aynıyım suanda merak ettim

Öncelikle merhaba hepinize. Suan 12+1 haftalık hamileyim. Bugün cinsiyet için gittim doktora %70 erkek gibi ama 15 gün sonra yine gel net birşey söylerim dedi. Videolardan resim alıntısı yaptım. Sizce resimdeki görüntüye göre cinsiyeti nedir bebeğimin. Bu değişir mi?Eki Görüntüle 1750825
Eki Görüntüle 1750827

Hangi sehirdesiniz? Hangi hastane acaba? drlarin %70 orani genelde dogru oluyor :) Allah gonlunuze gore versin.

Back
X