- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor her iki cinsiyetinde ayni organdan olustugunu soyledi yani benzesiyorlar, umutlendirmek istemedim kendimide. Bilemedim canim yaBariz pipisi var :)![]()
2 kizim var ondan pipi gorunce sevinesim varbana da o çıkıntı pipi gibi geldi. sanki erkek bebek gibi çıkıntı yukarıda ama doktorun haklı canım. onlar testiste görünce tam bir tespitte bulunuyorlar. ne güzel video vermişler benim usg fotolarını görsen hiçbir şey belli değil.
ay inşallah erkektir o zaman. zaten de heveslendirmek gibi olmasın ama büyük ihtimal erkek bebişin. hadi hayırlısı bakalım.2 kizim var ondan pipi gorunce sevinesim varrenkli ultrason oldugu icin daha net goruntu balim
amin hepimizin inşallah canımAsagol canim benim insallah. Allah gonlumuze gore versin
Doktor her iki cinsiyetinde ayni organdan olustugunu soyledi yani benzesiyorlar, umutlendirmek istemedim kendimide. Bilemedim canim ya![]()
Bebeğiniz erkekmi oldu?benimde aynı şekilde söyledi de sizinle aynıyım suanda merak ettimÖncelikle merhaba hepinize. Suan 12+1 haftalık hamileyim. Bugün cinsiyet için gittim doktora %70 erkek gibi ama 15 gün sonra yine gel net birşey söylerim dedi. Videolardan resim alıntısı yaptım. Sizce resimdeki görüntüye göre cinsiyeti nedir bebeğimin. Bu değişir mi?Eki Görüntüle 1750825 Eki Görüntüle 1750827
Öncelikle merhaba hepinize. Suan 12+1 haftalık hamileyim. Bugün cinsiyet için gittim doktora %70 erkek gibi ama 15 gün sonra yine gel net birşey söylerim dedi. Videolardan resim alıntısı yaptım. Sizce resimdeki görüntüye göre cinsiyeti nedir bebeğimin. Bu değişir mi?Eki Görüntüle 1750825
Eki Görüntüle 1750827
İnşallah genelde tutuyo benim dr umun ama insan kesinleşene kadar acaba diyor perşembe daha kesin söylerim dediHangi sehirdesiniz? Hangi hastane acaba? drlarin %70 orani genelde dogru oluyor :) Allah gonlunuze gore versin.
Perşembe 13. Haftanın sonu olacak tahmin doğru çıkar inşallhİnşallah genelde tutuyo benim dr umun ama insan kesinleşene kadar acaba diyor perşembe daha kesin söylerim dedi