Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3595402
Kızlar sat a göre 12+3 haftalık hamileyim. Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı :)
Amin inşallah teşekkür ederimErkek gibi canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kız gibi geldi banaEki Görüntüle 3595402
Kızlar sat a göre 12+3 haftalık hamileyim. Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı :)
Chatgbt nuba göre erkek dediKız gibi geldi bana
Sizin gönüldede erkek var herhaldeChatgbt nuba göre erkek dedi![]()
Amin teşekkür ederimSizin gönüldede erkek var herhaldeben kendi tahminimi benzettiğimi söyledim doktor söyler en doğrusunu sağlıkla gelsin
![]()
Bana da yorum yaparmısınız rica etsem. 11hafta 6günlükErkek gibi canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bana da yorum yaparmısınjz?Nub teorisine göre erkek diyorum bende çok net çıkmış nubusağlıcakla gelsin inşallah
![]()
Belli oldumu acaba cinsiyeti? Bana da israrla erkek diyor)Chatgbt nuba göre erkek dedi![]()
Evet erkekBelli oldumu acaba cinsiyeti? Bana da israrla erkek diyor)
Demek ki doğru billiyor)) Tüm teorilere göre israrla erkek diyorEvet erkek![]()
Tahmin yapabilirmisiniz acaba?Erkek gibi canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bana da yorum yapa bilirmisiniz acaba?çok belli canım maşallah erkek olduğunu düşünüyorum ben hatta sizin ultrason görüntüsünden sonra benimkinin kız olduğunu anladım![]()