Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cudaka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
402
107
23
28
Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim cinseyetini çok merak ediyorum nasıl öğrenebilirim bildiğiniz doğru çıkan yöntem varmı

Son düzenleme:
Valla bende ilk günden beri merak ediyorum kaçıncı haftaya geldim. Dr.um hala erken diyo... Şimdi de 1 ay sonra dedi. İhtimal bile söylemiyor. İnsan bazı batıl inançlara inanmak istiyor ama son sözü söyleyecek olan doktor...

Kaç haftalıksın

Oooo daha 6.haftada merk ediyosaann cookk zaman var daha cok erken sabirli olun biraz

AŞ ermelere de inanmayın benim Can'ım bi tatlı istiyor bi ekşi tuzlu bende merak ediyorum 16 haftayı beklicem

Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim cinseyetini çok merak ediyorum nasıl öğrenebilirim bildiğiniz doğru çıkan yöntem varmı
Canım aynıyız senle :) ama daha çok erken sabredip öğrencez :) hayırlı ve sağlıklı olsunlar da Allah gönlümüze göre verir inş

Ya benim doktorum dediki erkekse kendini erken gösterir 13. Haftada belli olur ama kızsa geç gösterir kendini demişti
Bana da tam tersini söylemişlerdi canım. Erkek geç gösterir kız da çabuk öğrenilir diye.
Ben 14.haftada gitmiştim sırf cinsiyet öğrenmek için ama öğrenemedim. Hatta iki farklı doktora gittim. Bir hafta sonra kontrol var umarım öğrenirim diyorum. Nub teorisi var ona bir bakın,ben emin olmamakla beraber tahminde bulunuyorum. Sağlıklı olsunlar da öncelikle.

Yöntem falan değilde benim yaşadıklarım,,,
hamileliğimi öğrenmeden önce acayip derecede el kuruluğu yaşadım,
ilk 3ay acayip gaz problemim oldu,
göğüslerdeki hassasiyet ilk gebeliğimdeki gibi uçlarda değil,
göğüs çevresinde oldu bu sefer,,
İlk gebeliğime göre ilk 3 ay daha sık tuvalete çıkma ihtiyacı hissettim,,,
acıya olan düşkünlüğüm 5-10 kat arttı halada devam ediyor :)
12. hafta kontrolumuzde %70/80 erkeğe benziyor dendi
13. haftada aynı şekilde büyük ihtimal erkek dendi
15+7 de kesin olarak oğluşumuzun geldiğini öğrendik.

Birde çin takvimide tuttu....
ilk gebeliğimde kızımdada çin takvimi tutmuştu...

Allah gönlünüze göre versin, sağlıkla gelsinler inşallahh

İnşallah canım Aminnnn :)

Ben bugün doktora gıttım %90 kız ama haftaya gel yıne bakalım dedı gostermedı bır turlu sağlıklı olsunda kız erkek onemlı degıl

Kızlar bugün kalp atışını dinledik 128 çıktı doktoruma sordum evet doğru dedi 140 altı erkek üstü kızmış ama ginede beklicez 12. Hafayı çoook mutluyummm

2. Gebeligimde 19. Haftama kadar surekli kiz denilen bebegim erkek oluverdi :)
Su anda 6 aylik olduk bile pasamla :)
Tatli bekleyis bunlar ...
Annelik en cokta sabri gerektiriyor :)
Hayirli olsun ♡

Kızlar bugün kalp atışını dinledik 128 çıktı doktoruma sordum evet doğru dedi 140 altı erkek üstü kızmış ama ginede beklicez 12. Hafayı çoook mutluyummm
Ilk dinledigimde kalp ritmi 165 idi oglumun...
Bence atislarda da netlik olmuyor canim...
Hayirli olsun ♡ :)

Nası anlamadılarki
Bilemiyorum canim ...
Erkek deyipte sonradan kiz oldugunu ogrenenler cogunlukta ama...
Kiz denilip erkek olan cok nadir...
Biride benim :)
Bu arada ailedeki en son dogan kiz ocugu 50 li yaslarinda ...
Hayal kirikligim paha bicilemezdi
Sukur saglikli dogdu ya daha neolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…