Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cudaka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
402
107
23
28
Kızlar 6 haftalık hamileyim kalp atışını bugün dinledik 128 çıktı doktorum genelde 140 altı erkek üstü kız dedi doğruluk payıda çok yüksek ama sen gine kaptırma dedi ilk haftalarında bem gibi olup cinsiyeti belli olan arkadaşlar varmı ??

Kızlar 6 haftalık hamileyim kalp atışını bugün dinledik 128 çıktı doktorum genelde 140 altı erkek üstü kız dedi doğruluk payıda çok yüksek ama sen gine kaptırma dedi ilk haftalarında bem gibi olup cinsiyeti belli olan arkadaşlar varmı ??
Ya size bisey sorucam sanirm bu 3. Cinsiyetle alakali actigniz konuya denk geliyorm gercekten mrk ettim daha bu kadar erken zamanda neden bu kadar çok cinsiyet merakiniz önce bi ilk 3 ay olan riskli dönemi atlatip evladinizin sagligyla daha ilgili olsaniz daha iyi degilmi?

Allah tabiki sağlık versin öncelikle ama bebeişime alışveriş yapmak için çıldırıyorum o yüzden sabırsızlanıyorumm :KK71:

anammm benim doktor hala 1 ay bekle diyor ne kadar attıgını sölemedi bilem yaaaaa

Ben senin aylarındayken bulantılarımın geçmesi için dua ediyordum rabbim neyi nasip ederse onu verir ben pek inanmıyorum kalp atışı Çin takvimi aş ermelere göre cinsiyeti sağlıklı sıhhatli olsun hiç farketmez kız da olsa erkek de olsa evlat bizim ben 14 haftalığım hala öğrenemedim sen yarısındasın allah sabır versin sana cnm

Ben senin aylarındayken bulantılarımın geçmesi için dua ediyordum rabbim neyi nasip ederse onu verir ben pek inanmıyorum kalp atışı Çin takvimi aş ermelere göre cinsiyeti sağlıklı sıhhatli olsun hiç farketmez kız da olsa erkek de olsa evlat bizim ben 14 haftalığım hala öğrenemedim sen yarısındasın allah sabır versin sana cnm
Aminnnn hepimize

Tahminde bukunabilirmisiniz 9+4 haftalik cok mrk ediyoruz

Eklentiler

• IMG_0986.webp
    IMG_0986.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0987.webp
    IMG_0987.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_0994.webp
    IMG_0994.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 31