- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Bu doktor neye göre kız dedi bence bu önemli Can'ım. Eğer bebeğin bacak arasını cinsel bölgesini boş gördüyse ve kız bebekte mevcut olan dudakları gördüyse Bebek kızdır. Arkası dönük göstermiyo bacak arası kapalı diyip kız dediyse tabiki ilk Dr a güven. İnilh ilk Dr kordonu pipi diye görmediKızlar ben 30 haftalık hamileyim, 16 ci haftada kendi doktorum vajinal ultrasonla bebegin cinsiyeti erkek dedi, sonra bebegim hiç gostermedi kendini pozisyondan dolayı goremedi doktor, 3 gun once tanıdık bi doktor vardı o baktı ultrasonda ( kendi doktorum sehir dısında oldugu için gidemedim) 30 haftalık 7 ayımı bitirdim, doktor kendine emin bi sekilde kız dedi kesin kız , sizce yanılma payı ola bilirmi? Ben bebegim için hazırlık yapmak istıyorum, ama bilmiyorum kime inanıcagımı sasırdım, kendi doktoruma subatın ortaları gidicem, size sormak istedim basına boyle bir sey gelen oldumu? Sizce doktor yanlıs gormus ola bilirmi? 16 cı hafta cokmu erken, birde vajinal ultrason oldugu için ona sanırım daha cok guveniyorum..
Can'ım artık Bebek 30 haftalıkmış sıkışık zaten içerde kordon uygunsa ve Bebek arka tarafa bakmıyorsa anca görülür. Ben 13+6 da kesin kız olduğunu öğrendimHay maşallah epey saklis kendini bebisin. Ben kizim da 16 haftalikken %10000 kız demişti dr. 16 hafta erken değil. Bir kaç dr a giderek öğrenebilirsiniz aslında. Ultrason öncesi cikolata yersen hareketli olur belki ordan daha net görünebilir canm.Allah hayırlı sağlıklı evlat versin. Yinede ortak renkler alarak alma hevesini geçir canm. Yegenime kiz dedi dr bir doğdu erkek. Bir süre çiçekli pembe li şeylerle idare etti
Evet bende tam soramadım ne gordunuz diye erkekdi doktor, kendi doktorum kadın herseyi rahatca sora biliyorum, vajinal ultrasonla 16 cı haftada baktı, 100de 90 erkek dedi, ha birde dikkat ettim kendi doktorumun ultrason aleti cok yeni ben bile anlıyorum bebegin neresi oldugunu heryeri net gozukuyor, ama 3 gun once gittigim doktorun ultrason aleti sanki biraz siyah beyaz cok silik cizgilerle gozukuyordu zor anladım bebegin kafası nerde ayakları nerde diye)))Bu doktor neye göre kız dedi bence bu önemli Can'ım. Eğer bebeğin bacak arasını cinsel bölgesini boş gördüyse ve kız bebekte mevcut olan dudakları gördüyse Bebek kızdır. Arkası dönük göstermiyo bacak arası kapalı diyip kız dediyse tabiki ilk Dr a güven. İnilh ilk Dr kordonu pipi diye görmedi
Peki vajinalmı daha dogru gozukur yoksa karından ultrasonlamı?16. Hafta çok erken bence cinsiyet tahmini için. Yanıltıcı olabilir.
Can'ım bu haftalarda zaten Bebek dar alanda cinsiyet zor görülüyor benim Dr bana 20 den önce öğrenmen sağlıklı ilerleyen zamanlarda Bebek büyür ve zorlaşır görmek dedi. İnilh erkek tir kendini o yönde alıştırdığınız için bunu söylüyorum. İlk kızımda Dr 14. Haftada erkek dedi kordon görmüş 19 da ayrıntılı usg de kız olduğu anlaşıldı. Ben anne olarak hissetmiştim erkek olmadığını eşimde bende ilk tahmine inanmamıştıkEvet bende tam soramadım ne gordunuz diye erkekdi doktor, kendi doktorum kadın herseyi rahatca sora biliyorum, vajinal ultrasonla 16 cı haftada baktı, 100de 90 erkek dedi, ha birde dikkat ettim kendi doktorumun ultrason aleti cok yeni ben bile anlıyorum bebegin neresi oldugunu heryeri net gozukuyor, ama 3 gun once gittigim doktorun ultrason aleti sanki biraz siyah beyaz cok silik cizgilerle gozukuyordu zor anladım bebegin kafası nerde ayakları nerde diye)))
Evet hep sakladı kendini benim bebegim) bi kac doktora gitmek istiyorum ama doktorum ayda 1 kere izin veriyor ultrason icin, cikolata yemeyime gerek yok cunki hep haraketli masallah, ortak renkli seyler aldım, bazı seylerde gozum kalıyor acıkcası)))Hay maşallah epey saklis kendini bebisin. Ben kizim da 16 haftalikken %10000 kız demişti dr. 16 hafta erken değil. Bir kaç dr a giderek öğrenebilirsiniz aslında. Ultrason öncesi cikolata yersen hareketli olur belki ordan daha net görünebilir canm.Allah hayırlı sağlıklı evlat versin. Yinede ortak renkler alarak alma hevesini geçir canm. Yegenime kiz dedi dr bir doğdu erkek. Bir süre çiçekli pembe li şeylerle idare etti
Hmm bak bunu hiç dusunmedim, 2 ay kaldı doguma sanırım ben dogumda ogrenicem, kocam diyor bırak sürpriz olsun))) bende boyle giderse zaten oyle olucak diyorum))16 hafta erken değil bence kendi doktoruna güven çünkü 30 haftada bebek büyük olduğu için net pozisyon vermesi zordur.çünkü yeri biraz dar
Artık kız fikrinede alıstık)) evet doktor kız degince bi sok olduk))) ilk bebegimiz saglıklı olsunda baska birşey istemiyorum, biliyormusun hep içime erkekmiş gibi doldu, bilmiyorum ne kadar dogru, belkide ilk erkek denildigi için bu kadar alıstırdık kendimizi, subat ayı ogrenicem canım, sizlede paylasırımCan'ım bu haftalarda zaten Bebek dar alanda cinsiyet zor görülüyor benim Dr bana 20 den önce öğrenmen sağlıklı ilerleyen zamanlarda Bebek büyür ve zorlaşır görmek dedi. İnilh erkek tir kendini o yönde alıştırdığınız için bunu söylüyorum. İlk kızımda Dr 14. Haftada erkek dedi kordon görmüş 19 da ayrıntılı usg de kız olduğu anlaşıldı. Ben anne olarak hissetmiştim erkek olmadığını eşimde bende ilk tahmine inanmamıştık
Aynen Can'ım sağlıklı olsunlar yeter. Anne hisseder geneldeArtık kız fikrinede alıstık)) evet doktor kız degince bi sok olduk))) ilk bebegimiz saglıklı olsunda baska birşey istemiyorum, biliyormusun hep içime erkekmiş gibi doldu, bilmiyorum ne kadar dogru, belkide ilk erkek denildigi için bu kadar alıstırdık kendimizi, subat ayı ogrenicem canım, sizlede paylasırım
Canım yaa))Aynen Can'ım sağlıklı olsunlar yeter. Anne hisseder geneldeben ikinciyi hep erkek hissettim öyle istediğim için sanırım ama kız
Erkek hissediyorsan öyledirCanım yaa))hersey gonlumuze gore olur İNŞALLAH , bende erkek hiss ediyorum, bakalım hisslerim ne kadar gucluyse artık)))
Sagol canım, seninde bebegin saglıkla gelsin annesinin prensesiErkek hissediyorsan öyledirsağlıkla gelsin süpriz Bebek
13+6 günlükken kesin olarak kız dediSagol canım, seninde bebegin saglıkla gelsin annesinin prensesisen cabuk ogrenmıssın cinsiyetini, kac haftalıkken soyledi doktorun?
Cok erken soylemiş bence, peki sonra hiç soyledimi doktorun, yani 15, 16 hafta sonra cinsiyeti kesin soyluyorlar, arastırdım internetdede oyle yazıyo13+6 günlükken kesin olarak kız dediaz daha merak etseydim keşke erken öğrenince mevzu kalmıyo
En son o gün muane olduk. Kesin dedi dr bende daha peşine düşmedimCok erken soylemiş bence, peki sonra hiç soyledimi doktorun, yani 15, 16 hafta sonra cinsiyeti kesin soyluyorlar, arastırdım internetdede oyle yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?