cinsiyet tahmini !!

aysglemr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
9
2
86
38
merhaba arkadaslar ,
18+3 de dr kesin erkek dedi ! sizce değişebilirmi ? (ultrason resmini ekledim )
bundan önce kız demişti çünkü. benimde içimden hep kızmış gibi geçiyo , rüyamda bile hep kız görüyorum ?

Eklentiler

• IMG_0557.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 263
CANıö kız mı istiyorsun bu garanti erkek
ilk başta kız dedi kendimi kıza alıştırmıştım içimdede hep kız olacakmış gibi bi his vardı bi oğlum var 2buçuk yaşında :) işte en son gittiğimde dr erkek dedi pipi resmide gösterdi de işte insan yinede değişir mi diye ümitleniyo :):) Allah hayırlısını versin önce sağlık tabii

Bende 12 haftayı bitirdim doktora sordum cinsiyetini tam emin olamadı erkek olabilir dedi. Kimseye söylemeyin değişebilir dedi. Ben kesinlesin istiyom çocuğumu oğlansa oğlum kızsa kızım diye sevmek istiyorum.

Bende 12 haftayı bitirdim doktora sordum cinsiyetini tam emin olamadı erkek olabilir dedi. Kimseye söylemeyin değişebilir dedi. Ben kesinlesin istiyom çocuğumu oğlansa oğlum kızsa kızım diye sevmek istiyorum.
Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşAllah :) benim Allah bağışlasın bi oğluşum var ama kızım da olsun isterdim tabii onun için dua ediyodun hep , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)

Doltor bu tarihten once ne zmn kiz dedi eminmiydi solerken

Cnm benm bebiş 12. Haftada kesin kız 16. Haftanın içinde iken erkek attıgım resim 16. Haftaya ait ve 3 gün önce gittiğimde de kız denildi tekrar hayırlısı tabiki 20. Haftada ayrıntılıya giricem bakalım bu sefer ne dicekler şaştık kaldık kızım mı desem oğlum mu bilemedim bir kızım var oğlum da olsun isterim ama şimdi kızıma da önce kız sonra erkek şimdi tekrr kız olacak dedik oda kızkardeş istiyor ay ne bilelim ya sağlıklı en azından şuan onunla seviniyoz

Eklentiler

• IMG_7990.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 450
Kızda yanılma oluyor da erkekte olmuyor resimde de görüldüğü üzere bildiğin erkek sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah

Can'ım seni çok iyi anlıyorum bende ikinci kızçeme hamileyim. Ama iyi yerinden bak Allah hiç bir şeyi boş yere vermez. Demekki hakkında hayırlı olan bu. Bazı usg ler net çıkmıyor yanılabiliyprum ama bu garantili erkek Allah sağlıkla kavuştursun

Benimde 14. Haftamda kiza benziyor dediler bugun 18.haftam erkege benziyor dedi 20. Haftada yine bakalim dedi simdi ben neye inanicam?

Masallh cnm çok birliğin bır erkek bebek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…