Banada yorum yapar mısınız rica etsem 6 haftalık karındanRamzi teorisine göre kız oluyor galiba
Sizin erkekBanada yorum yapar mısınız rica etsem 6 haftalık karından
Teşekkür ederim yarın belli olacak cinsiyetimiz mutalaka dönüş yapacağımSizin erkek
Çizdiğim yerdeki bebek değil miTeşekkür ederim yarın belli olacak cinsiyetimiz mutalaka dönüş yapacağım
Evet kesenin içinde solda kalıyorÇizdiğim yerdeki bebek değil mi
Bakalım doğru mu tahmin etmişim beni de haberdar edin lütfen kaç haftalıksınızEvet kesenin içinde solda kalıyor
Ramzi teorisine göre kız oluyor galiba
Şuan 16. HaftamdayımBakalım doğru mu tahmin etmişim beni de haberdar edin lütfen kaç haftalıksınız
Sağlıcakla kucağınıza alın yarın cinsiyet için benide haberdar edinnŞuan 16. Haftamdayım
Sizinki çok ortada kalmıs emin olmamakla beraber kız gibi
Ederim mutlaka 4 kişiye gösterdim 3 ü erkek 1 i kız dedi bakalım sağlıklı olsunda ne olursa olsun kabulümSağlıcakla kucağınıza alın yarın cinsiyet için benide haberdar edinn
Teşekkür ederimSizinki çok ortada kalmıs emin olmamakla beraber kız gibi
Aynen öyle dua edin sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun gerisi önemli değilEderim mutlaka 4 kişiye gösterdim 3 ü erkek 1 i kız dedi bakalım sağlıklı olsunda ne olursa olsun kabulüm
Siz ne zaman öğreneceksiniz cinsiyetiniTeşekkür ederim
Doktor 3 hafta sonra gel öğreniriz dedi 13 haftalık olucaz o zaman kesin öğrenirim inşallahSiz ne zaman öğreneceksiniz cinsiyetini
Amin bakalım inşallahDoktor 3 hafta sonra gel öğreniriz dedi 13 haftalık olucaz o zaman kesin öğrenirim inşallah
Hiç anlamam ama kız demek geldi içimden sağlıkla gelsinler inşallahEvet kızlar bu da benimki biz daha kücüğüz sizde bakıp içinizden geçeni bana söyler misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?