- 27 Mart 2018
- 143
- 139
- 18
- Konu Sahibi Wifewifewifewife
-
Tam bnde onu soracaktım
Yüklemeye çalışıyorum ya boyutu ayarlayamadımTam bnde onu soracaktım
Aminn inşallah doktorumuz erkeğe benzetti ama küçük olduğu için net birşey söylemedi bizdr erkeğe benzetiyoruz ama sizlerinde fikrini alalım :)Kız gibi sanki hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Ayy aminn canım inşallah :)) hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep erkek hissettim rüyamdada gördüm rabbim hayırlısını versin inşallahBnde erkege benzettim canim hayırlı olsn saglikla dogsun inşaAllah :)
Aminn inşallah , bacak arası görüntüsündeki görünen pipi ye çok benziyo ama işte yanılıyorda olabiliriz :)Bence kıza benziyor.saglıcakla doğsun inşallah.
Aaa bunu bilmiyodım tşk ederim canım :)Bu arada ekran fotosu alip attgn zaman yukleniyo.hemen :) aklinda bulunsun
İlk bebekmi.olacakAminn inşallah , bacak arası görüntüsündeki görünen pipi ye çok benziyo ama işte yanılıyorda olabiliriz :)
Evet inşallah , bu heyecan ondanİlk bebekmi.olacak
Canım sen ne yaptın Bu arada.karar verebıldınmı 2.bebişe.Bu arada ekran fotosu alip attgn zaman yukleniyo.hemen :) aklinda bulunsun
Evet ilk bebeklerin heyecanı daha farklı oluyor.senıde sarmış bu tatlı heyecan hayırlısı olsun.gonlundeki ne ise inşallahh o olur.Evet inşallah , bu heyecan ondan
Amin inşallah teşekkür ederimEvet ilk bebeklerin heyecanı daha farklı oluyor.senıde sarmış bu tatlı heyecan hayırlısı olsun.gonlundeki ne ise inşallahh o olur.
1 yasindan once olmicak kuzmCanım sen ne yaptın Bu arada.karar verebıldınmı 2.bebişe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?