ya sitede onlarca bebek hasreti çeken anne adayları varken siz nispet yapar gibi ikide bir ultrason görüntünüzü atıp cinsiyet soruyorsunuz vallahi ayıp ya. kendiniz açısından da düşünün bakıp iç geçirseler nazar değer. çok mu önemli cinsiyeti Allah aşkına önemli olan sağlıkla gelsin.
ya sitede onlarca bebek hasreti çeken anne adayları varken siz nispet yapar gibi ikide bir ultrason görüntünüzü atıp cinsiyet soruyorsunuz vallahi ayıp ya. kendiniz açısından da düşünün bakıp iç geçirseler nazar değer. çok mu önemli cinsiyeti Allah aşkına önemli olan sağlıkla gelsin.
Hanimefendi ne alakasi var. Koca sitede herkes kendi derdine, konusuna bakiyor derdini paylasan kadar mutlulugunuda paylasan insanlar var. Cinsiyet tabi ki onemli degil ama takdir edersiniz ki bizde heyecanliyiz ve merak ediyoruz. Allah herkese hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlat nasip etsin.
Niye bilmiyorum kız demek geldi içimden bebeğin görünmediği , sadece kesenin olduğu ultrasona bi bakın . Yuvarlaksa kız, fasülye gibiyse erkek diyorlar. Tutmayanlar var tabiki hurafe bilgi ama benim tuttu hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Niye bilmiyorum kız demek geldi içimden bebeğin görünmediği , sadece kesenin olduğu ultrasona bi bakın . Yuvarlaksa kız, fasülye gibiyse erkek diyorlar. Tutmayanlar var tabiki hurafe bilgi ama benim tuttu hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tabikide cinsiyet önemli değil. Allah hayırlı , sağlıklı evlat versin öncelikle. Ama herkesin içinden geçirdiği bir şey elbette vardır yani bunda çekinmenizi gerektirecek bir şey yok yukarıdaki yorumdan dolayı . Ben hep sağlıklı ayıpsız missesiz bir evlat istedim öncelikle ama içimde hep bir kız evlat aşkı vardı :) doktorumun ağzından ‘kız’ kelimesini duyunca da hüngür hüngür ağlamıştım sevinçten. Bunu dile getirirken de utanmıyorum. Allah isteyen herkese hayrlı zamanda tattırsın bu duyguyu