Cinsiyet tahminii

peccavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
58
25
3
36
Merhaba kızlar. 11 haftadayız bugün itibariyle. Cinsiyeti deliler gibi merak ediyorum. Tecrübeli arkadaşlar bir tahmin verebilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_9532.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 125
Merhaba kızlar. 11 haftadayız bugün itibariyle. Cinsiyeti deliler gibi merak ediyorum. Tecrübeli arkadaşlar bir tahmin verebilir mi acaba
Genital bölgesi pek görünmemiş bu fotoğrafta. Ben de bugün 12+4 oldum ve ultrasonda direk gördük cinsiyetini. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin.

Genital bölgesi pek görünmemiş bu fotoğrafta. Ben de bugün 12+4 oldum ve ultrasonda direk gördük cinsiyetini. Allah öncelikle sağlıklı bir evlat versin.
Amiiin. İlk bebeğimiz zaten bizim için asla cinsiyet fark etmiyor. Benim sadece merak. çıkıntı karşıya bakıyor dedi doktor kız olabiliyor bu durumda dedi ama 1 ay kontrol yok. Zaten Fetal sonucu bekliyoruz

Çıkıntı aşağıya doğru olduğunda kız, yukarı doğru olduğunda erkek oluyormuş sanırım. Sizinki aşağı doğru gibi, kız gibi yorumladım ama bilimsellikten tamamen uzak elbette Fetal sonucunuz çıktı mı neymiş cinsiyeti belli mi?

Henüz çıkmadı hala bekliyoruz doktorum da çıkıntıyı kıza benzetti ancak 11 haftada baktığı için değişebilir diye düşünüyorum

11+6'da üreme organındaki ultrason görüntümüz neredeyse aynıydı sizinle, benim bugün fetal DNA sonucum geldi ve bir kızım olacağını öğrendim. Çok şükür her şeyi de temiz ve normaş çıktı sizde durumlar nedir merak ettim? Hala kız olduğunu düşünüyorum sizin de

Sizin adınıza inanılmaz sevindim. İlgi ve nezaketiniz kalbine dokundu ayrıca benim hala çıkmadı. Zaten yarın ya da pazartesi akşam çıkar demişlerdi bekliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın. Öncelikle sağlıklı olmasını dilerim ama bir kız çocuk bana da çok iyi gelir bugün de böyle poz verdi. Cinsiyet çıkıntısı aşağı dönük gibi geldi banada. Yapay zeka kız diyor içim erkek sanıyor

Eklentiler

• IMG_9559.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 64

Çok kibarsınız, çok teşekkürler evlatlarımızı sağlık ve huzurla kucağımıza alalım, daha önemli hiçbir şey yok ama bir kız çocuğu kime iyi gelmez ki yaaa dilerim gönlünüzden geçtiği gibi sonuçlanır

Aminnnn hepimizin evladını bağışlasın Allah. Belli olunca haber veririm size de

Çıktı testlerimiiizz oğlumuz oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…