- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kızMerhaba kızlar 12+4 günlük hamileyim sizce keseye ve bebeğe göre cinsiyet tahminlerinizi tecrübeli olan olmayan arkadaşlarımızdan alabilirmiyim şimdiden çok teşekkür ederim Allah olamayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah![]()
Ayyy amin inşallah çıkıntı nasıl oluyo acabaBence kızerkekte cıkıntı oluyor yani benim oglum 11 haftaliktı belli oldugunda
Rabbim gonlune gore versin sag salim kucagina almayı nasip etsin
![]()
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus bana eski isime geri donebilmem icin betul adina dua eder misinizMerhaba kızlar 12+4 günlük hamileyim sizce keseye ve bebeğe göre cinsiyet tahminlerinizi tecrübeli olan olmayan arkadaşlarımızdan alabilirmiyim şimdiden çok teşekkür ederim Allah olamayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah![]()
Ayyy Allah razı olsun ederim bu gece tabiki rabbim gönlünden geçeni yaşamanı nasip etsin inşallah canım benimAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus bana eski isime geri donebilmem icin betul adina dua eder misiniz
COk tesekkur ederimAyyy Allah razı olsun ederim bu gece tabiki rabbim gönlünden geçeni yaşamanı nasip etsin inşallah canım benim
Sende dua eder misin bebişim erkek olsunCOk tesekkur ederim![]()
Tabiki ederimmm saglikla gelsin bebiș . minik pașaSende dua eder misin bebişim erkek olsun![]()
Kız nasil anlatiyim simdiAyyy amin inşallah çıkıntı nasıl oluyo acaba
Ayyy ben anlamadım amaKız nasil anlatiyim simdisag alt isaret olan kisim varya orda bi cikinti oluyor iste
![]()
Ayyy ben anlamadım amaKız nasil anlatiyim simdisag alt isaret olan kisim varya orda bi cikinti oluyor iste
![]()
Allah razı olsun canımmTabiki ederimmm saglikla gelsin bebiș . minik pașa![]()
Allah gönlünden geceni nasip etsin sana bacım bosver bir iki hafta daha sabret belli olur buraya yazmayı unutmaaaaaAyyy ben anlamadım ama
Allah razı olsun canımm
İnşallah canım sağol Allah razı olsunAllah gönlünden geceni nasip etsin sana bacım bosver bir iki hafta daha sabret belli olur buraya yazmayı unutmaaaaa
Bence kızMerhaba kızlar 12+4 günlük hamileyim sizce keseye ve bebeğe göre cinsiyet tahminlerinizi tecrübeli olan olmayan arkadaşlarımızdan alabilirmiyim şimdiden çok teşekkür ederim Allah olamayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah![]()
Bence bu da erkekKızlar sizce burada cinsiyet belli oluyor mu ?
Kız nasil anlatiyim simdisag alt isaret olan kisim varya orda bi cikinti oluyor iste
![]()
Rica etsem benimkine de bakar mısınızKız nasil anlatiyim simdisag alt isaret olan kisim varya orda bi cikinti oluyor iste
![]()
Nasıl anlaşılıyor canım daha belli değil ama merak ettim bendeBence bu da erkek