Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana daaaa yapabilir misiniz lütfennn 8+6Kız bence :)
Kese şekline göre erkek gibi sizin deBana daaaa yapabilir misiniz lütfennn 8+6
O kadar merak ediyorum ki valla bi tane oğlum var bu kız olsun diye çok dua ettim Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahKese şekline göre erkek gibi sizin de
Ay inşallahKız bence :)
Gebelik nasıl gidiyor :)Bana daaaa yapabilir misiniz lütfennn 8+6
Valla maşallah maşallah benim şuan hiç sorunum yok bulantı falan da yaşamıyorum şimdilik iyi senin nasıl gidiyorGebelik nasıl gidiyor :)
Valla benim de bulantılar kesildi sadece midem çok kazınıyorValla maşallah maşallah benim şuan hiç sorunum yok bulantı falan da yaşamıyorum şimdilik iyi senin nasıl gidiyor![]()
Ayyy evet bende de o var doymuyorum asla artık utanıyom yemek yemeye nereye gidiyo bu yediklerim diyorumValla benim de bulantılar kesildi sadece midem çok kazınıyoriyi gidiyo bakalım şimdilik
Ayyy evet bende de o var doymuyorum asla artık utanıyom yemek yemeye nereye gidiyo bu yediklerim diyorum![]()
Ahahahha valla aynen öyle benim göbek çıkmış bile daha şimdidenof hiç deme ya küçük tüpe döncem ben herhalde bu gidişle
Benimde çıktı eşime diyorum bak büyüdü diye o bebeğin göbeği değil diyoAhahahha valla aynen öyle benim göbek çıkmış bile daha şimdiden![]()
Benimde çıktı eşime diyorum bak büyüdü diye o bebeğin göbeği değil diyo![]()
Benimde ilk valla bilmiyorum halim nolcak keşke bende 12 kilo alsam sadeceBen oğluma hamileyken kilo almadım 12 kilo aldım sadece onu da doğumdan hemen sonra gitti ama bunda gidişat iyi değil çok alcaz gibi![]()
İnşallah öyle olur diyelimBenimde ilk valla bilmiyorum halim nolcak keşke bende 12 kilo alsam sadece![]()
İnşallahİnşallah öyle olur diyelim![]()