Evet o zaman normal zamanında olmuş oluyo hayırlısı inşallah13 hafta olmasına 2 gün var ayrıntılıya da 26 nisana verdi tam zamanı olmuş oluyo herhalde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o zaman normal zamanında olmuş oluyo hayırlısı inşallah13 hafta olmasına 2 gün var ayrıntılıya da 26 nisana verdi tam zamanı olmuş oluyo herhalde
Hayırlısı bakalımEvet o zaman normal zamanında olmuş oluyo hayırlısı inşallah![]()
Karından mı bu acabaAyy bana da tahmin yapın nolur tüm dünya erkek olur senin çocuğun diyor. Hiç cinsiyet şu olsun diye bir şey yoktu içimde şimdi onlara inat kız olsun istiyorum9+4 de boyleydi
Sizin 8.9.hafta görüntüleri varmı acaba veya 7.nub görüntüsü, ramzi teorisi, çin takvimi, rus takvimi, yumurtlama olayındaki planlamalar hepsi ama hepsi kızı gösteriyordu oğlan geliyor 18 20. haftadan önceki tüm görüntüler dahil yanıltıcı olabiliyor cokkk güvenip sakın alısveris yapmayın![]()
Evet karındanKarından mı bu acaba
Belli oldu mu CinsiyetinizAyy bana da tahmin yapın nolur tüm dünya erkek olur senin çocuğun diyor. Hiç cinsiyet şu olsun diye bir şey yoktu içimde şimdi onlara inat kız olsun istiyorum9+4 de boyleydi
Evet belli oldu kızBelli oldu mu Cinsiyetiniz
Canım napıyosun nasılsınEvet o zaman normal zamanında olmuş oluyo hayırlısı inşallah![]()
Sağlıcakla alın kucağınıza inşallahEvet belli oldu kız![]()
İyiyim canım sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyo hamilelikCanım napıyosun nasılsın
Bende iyi sayılırım buna şükür hastanede yattım grip istifra bugün eve geldim cinsiyet öğrendin mi senin nasıl gidiyo hamilelik:))))İyiyim canım sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyo hamilelik